PR CUAET
-
Я звісно не можу сказати напевно, але я два рази замовляла ноутси і два рази в мене це спровокувало щоб вони щось почали робити з моєю заявкою.після другого разу, через пару днів отримала fd. Гірше ви точно не зробите😁
-
Добрий день ,шановна спільнота. В мене таке питання коли заходжу на сайт консульства щоб взяти слот то у мене просто відповідь -вільних слотів немає. І поставили в чергу очікування. Але раніше я могла побачити що є список по місяцях. То оновлення сайту таке,чи то мій глюк?
-
Але погодьтеся, що це не проблема Канади. Канада зі свого боку робить багато. Українське консульство і його робота - це не в юрисдикції Канади. Я зловила слоти дітям до 16 і після з третього разу. Зараз нова система - треба пробувати і не втрачати надії. Нехай усе вийде.
-
Привіт! Чі заберав хтось паспорт у ПʼЯТНИЦЮ у Оттаві ! Питання чи видають вони по пʼятницях ?
-
Заходить на комп'ютері в є- консул. І нажміт дія підпис. Телефоном скануєте QR, і дале працюєте через комп
-
В ідеалі звісно нову роботу. І проблема тут також в тому що повідомили IRCC але не Альберту. Альберта зазвичай дає 30-60 днів на пошук нової роботи, інакше забирає номінацію. Тому можливо IRCC це прохлопали, і все пройде ок, але по правилах, ви не оповістили Альберту, і саме вони вирішують чи залишати вашу номнацію
-
Якщо з телефона ви робите, то треба повернутись на попередню сторінку. Але не закривайте ДІю
-