PR CUAET
-
Теоретично ризики є завжди (навіть після отримання ПРу). Проте якщо ви IRCC таки повідомили, і вони вам всеодно дають портали - значить їх це влаштовує. За АЛьберту не скажу, і рекомендувати не повідомляти Альберту навіть на цьому етапі, я легально не маю права.
-
мені при підготовці був найкориснішим ось цей канал www.youtube.com/@hzadeducation-coachingcent986 передивившись всі його відео щодо celpip змогла скласти собі толковий шаблонізатор для speaking та writing і здала екзамен непогано. якщо (як і в мене) є проблема з фантазією для speaking та writing, треба багато передивитися прикладів тем і пробувати на них відповідати хоча б без таймеру. З практикою стане легше придумувати і швидко реагувати. приклади завдань зі speaking та writing тут www.youtube.com/@phoenixcelpip ще приклади завдань з writing тут www.youtube.com/@EXCELCELPIP ну і приклади з listening та reading тут www.youtube.com/@CAREERAXIS
-
Чі треба ловити слот на видачу виготовленого паспорту у Оттаві ?
-
Медицина дійсна 5 років)
-
Доброго дня. Ми подавались 13 листопада 2023 і отримали eligibility 28 листопада .
-
Привіт! Чі заберав хтось паспорт у ПʼЯТНИЦЮ у Оттаві ! Питання чи видають вони по пʼятницях ?
-
Коли у Вам було eligibility?