PR CUAET
-
За дітей не знаю
-
Скажіть, будь-ласка, для продовження wp чи потрібно переклад свідоцтва про народження сина і свідоцтва про шлюб?
-
Ну удачі тоді, що ж
-
Можна
-
Ні, але уважно дивилась степ бай степ і ми з чоловіком вже отримали апруви. Ви ж не можете зрозуміти, що з вашою аплікацією не так.
-
Я тоже отмечаю да, люди выше тоже писали, что отвечали да
-
А як воно виглядає? Бо я відправив доки чи то 1 чи то 3 листопада і сьогодні тільки отримав про біометрію лист що все ок. А що мою заяву взяли в роботу не отримував. І так я чув, але одні говорять одне інші друге, і логічно якщо я отримаю відмову до закінчення паспорту то тоді буду знати що старався і подамся ще раз, а якщо схвалення, то не буду чекати 6 місяців без роботи.
-
Як отримати візит до консульства: 1. Спочатку запишіться до "черги очікування" можна до усіх трьох консульств! З часом система заПРОПОНУЄ слот вам особисто, слот від якого відмовилися або забули підтвердити!! Слот може бути як і "на завтра" так і на "через пів року". Ви маєте щодня перевіряти ваш особистий кабінет на сайті е консул чи не прийшли пропозиції (у випадку якщо вам підходить час та дата) підтвердити слот протягом 24 годин, інакше він передається наступному в черзі. 2. Потім пробуєте забронювати слот САМОСТІЙНО кожного дня опівночі по Києву з'являється по 12 нових слотів в усіх консульствах (окрім п'ятниці та суботи). АЛЕ!!! Щоб ви їх побачили та зловили ОБОВ'ЯЗКОВО треба перевести час на український в налаштуваннях у вашому комп'ютері або ноуті. 3. Люди кажуть є третій спосіб зловити слот, сидіти на сайті 24/7 незалежно від часу та дня, переводити час не треба. Одночасно можна користатися цими усіма способами та отримати візит за цим посиланням: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
Так, забрати паспорт можна в живій черзі. Тільки дивіться розклад того консульства що вам потрібно