PR CUAET
-
Привіт, підкажіть будь ласка, для того щоб зібрати 67 балів по FWS як правильно рахувати? В мене є три досвіду роботи в двох різних NОС. Наприклад: 1. Аналітика 1 рік 8 місяців 2. Аналітика 11 місяців 3. Адмін 2 роки. Всі фул тайм, тір0-3 і з перервами один між одним. Я так розумію що для primary NOC і щоб бути eligible може підійти той досвід який має 1 рік безперервного, тобто з мого прикладу робота 1 і 3. А далі для підрахунку балів за досвід можна рахувати сукупний досвід по всіх трьох роботах? Чи як оцей момент рахувати, саме для того щоб бали добрати до 67?
-
Всім привіт скажіть будь ласка скільки чекати на продовження work переміту і як можна провірити статус дякую всім
-
З продовженням паспортом тільки в Україну на скільки я знаю
-
Надіюсь на швидке вирішення питання Скріни з групи додані і відправлені до МЗС
-
У вашому випадку досвід: - Аналітика (1 рік 8 місяців) – відповідає вимогам як безперервний досвід. - Адмін (2 роки) – може також бути розглянутий, але якщо це інший NOC, він не може бути основним. Для основного NOC вибирайте досвід, який відповідає одному NOC і триває щонайменше 1 рік безперервно Згідно з офіційною системою оцінювання FSW, бали за досвід роботи нараховуються наступним чином: - 1 рік – 9 балів - 2-3 роки – 11 балів - 4-5 років – 13 балів - 6 і більше років – 15 балів У вашому випадку: - Аналітика 1 рік 8 місяців (20 місяців) – зараховується. - Аналітика 11 місяців – зараховується, якщо той самий NOC, через перерву не входить в primary - Адмін 2 роки – можна враховувати для підрахунку балів. Розрахунок сукупного досвіду: 1 рік 8 місяців + 11 місяців + 2 роки = 4 роки 7 місяців, що дозволяє отримати 13 балів за досвід роботи.
-
-
Підкажіть як правильно замовити паспорт через DHL доставку щоб прибув до консульства Отавві. Хто робив. Підкажіть будь ласка як це все відбувається?
-
стояла 2 міс в електроній черзі - сьогодні запропонували слот на 25.07. чомусь думала, що в черзі слоти видають з відмовних, а тут прийшла дата, яка, по ідеї, ще не викладалась для всіх - більше ніж через півроку
-
Добавлю еще пару подкастов. 1. Уровень, как у иннер френч. Но это именно квебекский подкаст, с нужным нам акцентом, соответственно: podcasts.apple.com/ca/podcast/learn-quebec-french/id1696009195 2. Тоже квебекский, но тут уже уровень ближе к нейтиву: podcasts.apple.com/ca/podcast/7-jours-sur-terre/id1534500512 С недавних пор(а может я не видел просто) в подкастах эпл появилась транскрипция подкаста. Можно читать и слушать одновременно. Мне очень заходит и полезно.