PR CUAET
-
Здравствуйте!!!! Может все таки кто то нашел видео инструкцию как заполнить заявку на ТRP???? И такой вопрос можно же податься сразу на TRP и WP вместе. Или это по отдельности? Спасибо большое заранее
-
Я вказувала, що не було. (Він потрібен лише для певних професій) ВП новий отримала, все ок
-
Ну что, вернулся спустя несколько дней в аэропорт, чтобы узнать, что он аннулировался. Они конечно ничего не поняли, забрали все документы и ушли к супервайзеру на полчаса. Потом вернулась и говорит, что я забираю ваш трп, так как вам он больше не нужен, у вас есть уже украинские документы и пермит и поэтому он уже не нужен. Меня немного напрягло, что его забрали конечно, с другой стороны, значит он точно недействителен. С другой стороны, формулировка он перестал работать, потому что у вас уже другие документы кажется правильной и логичной, но это ведь не так работает:))) Теперь буду подаваться на продление вп и всё равно всё описывать:) Для тех, кто не в курсе, выезжал в Турцию недавно, в трп написано, что выезд аннулирует его. В прошлом году тот же трюк провернула жена, у нее вп уже продлён до 27года.
-
Правило “tie-breaking” використовується для визначення пріоритету серед кандидатів з однаковим балом CRS. Це правило базується на даті та часі подання профілю до пулу Express Entry. Кандидати, які подали свої профілі раніше, мають пріоритет перед тими, хто подав пізніше. Як працює правило “tie-breaking”: - Під час кожного відбору IRCC встановлює мінімальний прохідний бал CRS. - Якщо декілька кандидатів мають однаковий бал CRS на рівні мінімального прохідного, застосовується правило “tie-breaking”. - У такому випадку пріоритет надається тим кандидатам, які подали свої профілі до певної дати та часу, зазначених у оголошенні про відбір.
-
У меня тоже есть АОР, подача 4 января Манитоба и пока все 😉
-
Вітаю, прийшов вчора дозапрос на Military. (Подача 27.11.2023). Бачу що в чаті на днях теж до людей надійшов той же запит. Не зовсім розумію кому або куди відправляьти заповненну форму. Просто у відповідь на e-mail ? Як ви робии? Дякую
-
www.instagram.com/agendatranslations
-
Доброго дня! У мене є питання: буду дуже вдячна за Вашу допомогу! У мене закінчується паспорт у вересні, і звичайно разом з паспортом віза на ворк перміт. На паспорт подаюсь у липні. Чи є сенс робити новий ворк перміт зараз той що до березня? Чи чекати спочатку нового паспорту ? Дуже дуже дякую за ваші відповіді!
-
И нажимаете Далі в 00:00