PR CUAET
-
😀😀😀😀😀😀😀😀 😄😀🥰😂🥹😊🙃😚 📢 Запрошуємо на гру Cashflow! 🏦💸 📅 Коли: у неділю 2-го лютого о 13:00 📍 Де: Public Library, 9010 156 St NW. ЕДМОНТОН 🎯 Cashflow – це захоплюючий спосіб прокачати свої фінансові навички та навчитися створювати пасивний дохід. ✅Дана гра дещо схожа на монополію, але розширена. 👉Гра підходить для всіх, досвід у грі не обов’язковий ! 📩 Для запису пишіть у приватні повідомлення. Не пропустіть можливість інвестувати у свої знання та фінансову свободу! 🔖 Кількість місць обмежена: ⏱️Час гри 2-3 год 👋 Це чудова можливість провести час, зануритися у світ фінансів та познайомитися з цікавими і приємними людьми! Ціна 20$ Для запису надішліть 10$ через e-transfer [email protected] Та скиньте скрін @AlexCalgary #реклама #cashflow
-
😀😀😀😀😀😀😀😀 😄😀🥰😂🥹😊🙃😚 📢 Запрошуємо на гру Cashflow! 🏦💸 📅 Коли: у неділю 2-го лютого о 13:00 📍 Де: Public Library, 9010 156 St NW. ЕДМОНТОН 🎯 Cashflow – це захоплюючий спосіб прокачати свої фінансові навички та навчитися створювати пасивний дохід. ✅Дана гра дещо схожа на монополію, але розширена. 👉Гра підходить для всіх, досвід у грі не обов’язковий ! 📩 Для запису пишіть у приватні повідомлення. Не пропустіть можливість інвестувати у свої знання та фінансову свободу! 🔖 Кількість місць обмежена: ⏱️Час гри 2-3 год 👋 Це чудова можливість провести час, зануритися у світ фінансів та познайомитися з цікавими і приємними людьми! Ціна 20$ Для запису надішліть 10$ через e-transfer [email protected] Та скиньте скрін @AlexCalgary #реклама #cashflow
-
-
Прослідкувати виготовлення і відправку ПР карт можна. Для цього можна зробити наступне: Підключення програми PR Card; 1. Увійдіть у свій обліковий запис CIC (gkey) як зазвичай. 2. Перейдіть на сторінку, на якій ви натискаєте «Перевірити повний статус заявки», щоб переглянути свою заявку та повідомлення. 3. Але не натискайте цю кнопку, а натисніть «Додати свою заявку до свого облікового запису» . 4. Виберіть «Категорію» з спадне меню як «Картка постійного жителя» 5. У розділі «Деталі програми» виберіть «Будь ласка, виберіть один» «Унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) та прізвище» 6. Введіть свій UCI так, як це БЕЗ ПРОБІЛІВ і БЕЗ ДЕФІСІВ 7. Введіть свою прізвище та Ім’я, як на вашому CoPR – тут мають значення ВЕЛИКІ та МАЛОГО РЕГІСТРУ 8. Складний, розділ «Місце народження» . Тут «Місто/місто народження» має дуже вирішальне значення . Скопіюйте його таким, яким він є на вашому CoPR, будь-які коми, верхній/нижній регістр, пробіли, просто скопіюйте це сюди. 9. Виберіть «Країна/територія народження» зі спадного меню. 10. Наступний розділ досить простий, оскільки ви просто обираєте «Дата, коли ви стали постійним жителем» 11. Введіть «Країна громадянства» та «Поточний сімейний стан» у спадних меню. 12. Натисніть «Шукати мою програму», якщо всі введені дані правильні, вам буде показано, що система знайшла вашу заявку. Вам просто потрібно натиснути «Пов’язати мою заявку з обліковим записом», і вона тепер відображатиметься на сторінці «Переглянути надіслані вами заявки» з вашою заявою на постійне проживання. 13. Якщо після натискання «Пошук моєї програми» з’явиться повідомлення, що програму не знайдено, натисніть «Спробувати ще раз» і спробуйте ще раз уважно ввести всі значення. Кожен день це дозволяє вам 5 спроб. Якщо він все ще не знайде вашу програму, ви можете спробувати ще раз наступного дня.
-
⚠️📌📌📌Увага! Ми хочемо звернути вашу увагу на те, що в нашій групі є особи, які ніяк себе не проявляють публічно, але за її межами пишуть учасникам з пропозиціями купівлі слотів. Такі дії можуть бути не лише незаконними, але й небезпечними для вас. Пропонуємо: 1. Не погоджуватися на такі пропозиції. Ви ризикуєте своєю особистою інформацією, яку можуть використати зловмисники. 2. Повідомляти адміністраторів групи про таких людей. Це допоможе зробити групу безпечнішою для всіх учасників. Чому це небезпечно: Вже були випадки, коли після покупки слотів на людей оформлювали кредити, і постраждалі були змушені виплачувати борги шахраїв. Не ставте себе під загрозу фінансових та юридичних проблем. Чому це не потрібно: На сьогодні отримати слот стало значно легше: • Виставляють достатню кількість слотів. • Ви можете стати в чергу одночасно в три різні міста, наприклад, у Торонто, Оттаву та Едмонтон. • У середньому, до місяця можна отримати свій слот без посередників. Тож немає жодної необхідності ризикувати своїми даними та грошима. Будьте обачними та використовуйте офіційні канали для запису. Дякуємо за вашу відповідальність і співпрацю! Адміністрація групи.
-
заявку на карту треба окремо прикріпляти
-
Тобто я можу їхати на другу дату яку я спіймав?
-
Я скористалась інструкцією, і мені відкрило ці дати
-
У меня отправили заявку в Виннипег, запасайтесь терпением, работают очень медленно
-
Підкажіть,будь ласка,як вам вдалось на 23 липня?Я заходжу і мені показує 18 липня
-
Та отож і я так, якось без гарантій вагаюсь видаляти слот який мені не потрібен, щоб не залишитись без нічого
-
Вітаю 🎉, скажіть будь ласка, скільки людей в заявці у вас?