PR CUAET
-
У когось є приклад / скріншот, поділитись як виглядає той запит на підтвердження слоту, після того як вже зловив?
-
У мене коли переходите на "запис на візит" то там
-
В цій групі було таке фото.
-
Якщо я правильно вас зрозуміла, то згідно інструкції ми все зробили, вибрали вільну дату і час слоту, потім здається там є кнопка чи записатись чи підтвердити, потім воно ніби як зависає, вискакує віконечко щось ніби як почати заново. Але в цей момент ми змінили налаштування по часу і даті на реальні, знову повернулись на еконсул і закрили те віконечко, яке вискочило. Після цього в кабінет прийшло підтвердження (десь через 3-4 хв). Сподіваюсь не заплутала 🫣
-
Ну там да . А вот в задачах то нет 😢
-
Ви підписували договір? Ви перевіряли ліцензію?
-
Немає функції швидкого виготовлення
-
В мене теж така ситуація. Спочатку прийшло, а потім коли вирішила змінити дату. То з цього аккаунту більше не показує слоти взагали і . Зробили з іншого, але там не прийшло підтвердженні. Тілько коли починаєш повторно регістрації , виходить віконечко що вже маєте запит на послуги коли и для кого. Підкажіть будь ласка , це значить все ок?
-
Доброго дня Я сьогодні пробувала впіймати слот і нічого Підкажіть будь ласка як забронювати до травня бо в сина в травні буде 14 і як я знаю вони вимагають український паспорт при подачі