PR CUAET
-
Добрий вечір, маю питання про цю програму. Яка ймовірність отримати пр у зв'язку з тим що отримав травму в робочий час і більше не можу повернутися до свого робочого місця?Пропрацював на фірмі приблизно 4 місяці,наразі перебуваю на етапі реемплоймінг.Чи впливає це якось на можливість отримання ПР по данній программі?Які є шанси?Можливо знаєте когось зі схожою проблемою.Дякую,гарного вечора😊
-
Наверное это направлено на решение этой проблемы 🤷♂️
-
Якщо у вас є загран паспорт то нічого не вимагають .
-
Всiм привiт. Пiдскажiть будь ласка супружеское спонсорство и воссоединение семьи это одна программа или разные?
-
Скажіть будь ласка, на експрес ентрі є 3 назви програми , але коли ти робиш анкету , то вона одна на всіх і потім система вибирає по якій програмі я проходжу? Чи по кожній програмі різні анкети ?
-
Так воно повторно коли реєструєшся пише що вже є запит на послуги
-
А як їх чистити ті куки?
-
Могут себе позволить )) или может с другими странами соревнуются 🤣. А вообще , наверное обязательства какие-то есть по этой теме
-
Я вже боюся щось робити. Бо один скасувала, який мав всю інформацію з кодом та адресою. Тепер і не знаю що робити🙄
-
Всiм привiт. Пiдскажiть будь ласка супружеское спонсорство и воссоединение семьи это одна программа или разные?
-
У вас мають бути вагомі аргументи для гуманітарної програми. Бо те, що ви отримали травму і не можете повернутися до роботи саме по собі не є причиною надання вам ПР за гуманітарною програмою. Зверніться до міграційного адвоката, щоб він, врахувавши всі ваші обставини, дав вам пораду, що краще робити у вашому випадку і чи підходить вам гуманітарна програма
-
Світлана вище писала таку інструкцію - Якщо вам потрібен слот робіть отак: Остання інформація про слоти на 23 січня 23:00. Інструкція : 1.в телефоні в налаштуваннях переводимо часовий пояс рідний український.2. заходимо на сайт е консул,вносимо дані свої та того кому треба слот 1,2,3 кроки 3. Повертаємося в налаштуваннях змінюємо вручну дату (на разі це 15 лютого -слоти будуть вже на серпень) та змінюємо вручну час 23:59. 4. Повертаємося на сайт е консул і рівно о 00:00 з'являється календар,йдемо на серпень (останній доступний день) клацаємо усі слоти, сайт каже сорі зайнято обери інший АЛЕ так і має бути! Як тільки сайт почне погрожувати видалю всі дані це значить що слот ви зловили ✨ через хвилин 20 сайт прийде до тями і ви побачите слот в кабінеті чи десь поруч 🧐
-
В кого вийшло зловити так слот?