PR CUAET
-
Дякую
-
www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTk3NDQ5NjIxMjY3Njgx?story_media_id=3467993158339236701&igsh=ajIyem5rZGlvZmpw Добрый вечер, по поводу вашего вопроса в группе о ворк пермите , если у вас есть инстаграм , то вот у девочки есть короткое видео как добавить новый ворк пермит или декларацию к своей заявке , во вкладке «наш ПР» видео от 29 сентября она показала по шагово как это сделала она
-
Ще пам'ятаю, що хтось тут в чаті писав, що коли в грудні подавалися в Оттаві на паспорт, то їм там сказали, що має прийти велика партія паспортів дипломатичною поштою і, поки вони не опрацюють спочатку їх, до тих паспортів, що прийшли DHL, братися не будуть. Можливо саме це є причиною вашої затримки. Спробуйте ще раз написати їм. Якщо на попередній лист не відповіли, то, мабуть, його не побачили чи він у спам потрапив. Оттава зазвичай відписує досить швидко, навіть в позаробочий час від них відповіді приходять.
-
Ну зміна середовища на всіх впливає по різному. Я перший місяць-два була у захваті, перший рік була сповнена великих надій і сподівань, будувала грандіозні плани 😄 Зараз цей п'янкий ефект від нового місця трохи стих, мені все ще тут подрбається але вже не реагую на все навколо з дитячим захватом
-
Подскажите пожалуйста, подал заявки на продление WP себе и жене, могу ли я сразу подавать на продление Study Permit детям? Просто прочитал, что не продляют детям больше чем сроки действия WP родителей, а так как наши заявки на рассмотрении, то возник такой вопрос…
-
В мене вийшло і вчора і сьогодні
-
Дякую вам 🙏🏻 Спробую ще написати
-
Першій рік дочка ще трималась. А потім задепрессувала. Навіть працювала якийсь час з психологом. А в малого в школі був булінг бо він зовсім не говорив англ і не міг сказати вчительці коли його ображали. Я мала серйозну розмову з нею. Правда до принсіпла не дійшло.
-
Сорян, то Т9