PR CUAET
-
Добрий день В мене є діючий WP але я знаходжусь поза межами Канади .Мій чоловік у Канаді живе та працює.я кожних два місяці повертаюся до Канади.чи можливо податися мені на новий WP поза Канадою.та приїхати з дійсним щоб получити новий.Чи обовʼязково подаватися з Канади на новий WP.?дякую
-
Добрый день.Можете онлайн сделать счет в моно банке и через моно авторизироваться в дие а потом в е-консул
-
Добрий ранок Дані долучаються до системи самі після здачі біометрії
-
Лютий 2024. Але я думаю що «шляпа». Мій кейс був pretty good для 2022-2023. Зараз шанс що проскочить 10%. Шкода часу і грошей. But it is what it is
-
Спасибо большое, будет как запасной вариант
-
Да,продлить без слота можно ,но не ранее чем за 2 месяца до окончания
-
Спасибо большое. А не подскажите, нашла в другой ветке что продлить загран паспорт детям можно без записи по вторникам и четвергам. Это реально и работает еще такое?
-
Думаю все буде ок 👌🏻 Діти тут головний фактор.
-
22 роки якщо дитина вчиться чи фінансово залежна від батьків. Також є виключенням будь-який шлюб
-
Ні, неможливо. Потрібно бути в Канаді на момент подачі
-
1. Не принципово, все одне ви на всіх додасте всі документи (в client information в заявці чоловіка можете долучити скан дозволу на роботу чоловіка, в якому є позначка CUAET, і до того ж ви в анкеті самій будете писати Ukraine 2022, та й в системі є дані про те, що він тут за CUAET разом з вами 2. Не потрібно, долучайте старий 3. Через веб-форму повідомляєте, вони доволі швидко запити на зміну адреси опрацьовують. Але якщо сумніваєтеся, то можете адресу сестри вказати у полі mailing address в анкеті
-
У меня с моно вышла тоже проблема, тк когда я пыталась открыть онлайн моно, они мне сказали что я должна появиться у них в офисе в любом городе чтобы закончить авторизацию, но я физически не могу этого сделать, тк нахожусь не в Украине. В итоге так они мне и не открыли ничего
-
Доброго дня, поділіться будь ласка який у кого досвід отримання EIT в APEGA? 🥺Особливо цікавить сфера civil engineering (transportation field). Отримала відтермінування та запит на 12 екзаменів, буду подавати на переоцінку, оскільки половина з них базових, які в мене були, а половина не з моєї вузькогаправленної сфери, яку тут окремо не виділяють. Можливо у когось таке було?
-
Просто відскануйте його і завантажте в поле Client information якщо йому більше року
-
Но я думаю лучше все таки сделать моно и поймать слот
-
Для продовження дозволу на роботу не потрібно