PR CUAET
-
Як вам вже порекомендували - ті секції, які видалити неможливо, - додайте коротенький лист-пояснення, що створили цю секцію випадково і не можете видалити. Там деякі секції можна видалити, але деякі не можна. Але в цьому страшного нічого нема )
-
А підкажіть, будь ласка, щодо адрес проживання. Заїхали в Польщу і рівно три тижні жили в різних місцях на airbnb (1 тиждень і 2 тижні), потім вже постійна адреса була кілька місяців до Канади. Як правильно їх вказати і чи треба? Чи вказувати укр адресу, далі постійну адресу в Польщі. Сумніви щодо тих 3 тижнів, бо ж по перетину кордону - вже не в Україні, то чи може бути тих 3 тижні укр адреса, чи таки додавати airbnb
-
Добрий вечір всім, бачу так жваво всі обговорюють свої питання, то можливо і мені допоможуть. Подаю дочку на продовження WP і виникло таке питання: який документ потрібно загрузити в графі -Family Member Proff of Status? В підказці написано що можна і мій діючий WP, але ще підгружать і свідоцтво про народження дитини. Підкажіть хто що грузив, в кого все пройшло. Дякую.
-
Нотаріальне завірення копій документів не потрібне. Завірення афідавіту перекладу - дуже рекомендую зробити, інакше мають право повернути файл. Буває проскакують переклади українських агенцій без нотаріального завірення, але це може пройти, а може і ні. Нотаріально завірений переклад (якщо не сертифікований канадський переклад) точно приймають. *якщо я правильно зрозуміла ваше питання*