PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка чи можна в Оттаві в консульстві зробити фото на місці і оплатити також у консульстві збір .На подачу на закордонний паспорт
-
Мене б ще напрягало те, що офіцер на кордоні може затребувати дохід і ще шо в голову прийде... CUAET завершено і якщо почнуть чиплятися за всі їхні вимого для туристів... Може краще б приїхав основний і подайте йому на WP ? Спокійніше було б і надійно. Зараз його видають за 2-3 тижні. Я 6 січня подала, 21 прийшло схвалення.
-
1 так 2 ні 3 достатньо закордонного і довідка з місця реєстрації.
-
Але якщо це читання чи слухання, то нема сенсу. Вони не змінюють оцінку
-
Підскажіть, як ви заповнювали табличку співпадіння предметів, яку інформацію надавали?
-
У вашому кабінеті
-
Підніміться на верх сторінки - там у правому кутку має бути активний лінк на View submitted application of upload documents. Натисніть туди і подивіться чи є у вас слот. Зараз на телефоні в мене це виглядає так як на фото, але на лептопі буде зверху сторінки більше справа
-
У профілі Express Entry після ІтА потрібно вказувати повну історію адрес проживання без прогалин за останні 10 років або з моменту досягнення 18-річного віку (що настане раніше). Кожен період проживання має бути безперервним та без пропущених дат, навіть якщо місце проживання змінювалося часто або було тимчасовим. Якщо ж прогалини. - вас просто не пропустить система. Приклад оформлення: - 01.01.2022 – 31.03.2022: вул. Грушевського, Київ, Україна - 01.04.2022 – 30.04.2022: Готель Radisson, Варшава, Польща - 01.05.2022 – 30.09.2023: вул. Краківська, Варшава, Польща