PR CUAET
-
Спасибо большое
-
Від кількох днів до кількох років. Я на перевірці 6 місяців вже.
-
Member of Parliament и название города, где прописаны.
-
Приватнтй
-
В лютому рік як подався.
-
друзі підскажіть це у визначні дні треба слоти ловити? в мене породня сторінка взагалі пише що вільних слотів немає...
-
Тепер вже немає цієї процедури флагполінг - відмінили - тому на американсько-канадському кордоні вже не видають перміти. Прискорити процес видачі стаді перміту ніяк не можна. Тут вже як повезе. PS А що це за навчання в коледжі з 24 березня? Це що якийсь приватний чи як? Зазвичай є три варіанти початку навчання - вересень, січень і травень.
-
Я це саме питання писала на імейл їм, прийшла відповідь, що через форму, а як нема потрібної вам опції то чекайте офіцера. Це я про додати адресу
-
Обидва
-
Я б краще на мувінгу чи будові нормальні гроші заробляв, але була надія отримати ПР. Трак зараз це не про гроші і не слухай тих сказочніків. Я працюю в хорошій компанії, робота майже кожен день. Зарплата смішна))
-
Це можливо якось зловити цей слот?
-
Після отримання ПР розумно одразу поїхати в США. Знаю тут хлопців які отримали ПР як тракдрайвери і пішли на інші роботи. Давно не секрет, що індуси вбили ринок. Зарплата зараз чистими після податку до 4к, плюс кожен день в дорозі, гроші витрачаються швидко.