PR CUAET
-
Додайте мене, будь ласка
-
Для украинцев можно податься до 31 марта ,а дальше не факт что вам продлят .Просто прийдет отказ
-
Дякую
-
Я подавалася в жовтні 2024, сьогодні перевірила статус, написано, що паспорт 24.01.2025 доставлений до дипломатичної установи (Едмонтон). DHL не замовляла, доставка була саме дипломатичною поштою.
-
я не ображаюсь, ситуація не моя, звісно в тому, що ви кажете логіка є, але я намагаюсь розібратися з подальшими діями вирішення замість звинуватити людей і скласти руки. до того ж, раніше точно можна було продовжувати ворк перміт дітям на основі батьків, тому і перепитала чи новина від січня на них впливає.
-
Вітаю Чи є хтось, хто подавав на WP в липні 2024,не отримав поки що, нічого, і подався тепер ще раз? Бо бачу, що зараз набагато швидше видають нові WP
-
t.me/prcuaet/39128
-
Нажаль ніхто не може знати як буде після 31.03.25. Чи обмеження на продовження буде стосуватися всіх чи може для українців буде виключення. Десь читала пост, що Мілера на питання як робити українцям якщо проблема з виготовленням паспорта, то його відповідь була: писати пояснення офіцеру при подачі. Але це швидше може спрацювати для тих, хто подасть на виготовлення до кінця березня і паспорт вже буде відображатися в дії, щоб можна було його прикріпити. Ще я чула що можна записатися в чергу на слот і часто буває що хтось відмовляється то ви отримуєте його.
-
Привіт. Прошу поради: жінка була вже в Канаді по візі куаєт, має воркперміт до 26 року. Виїхала на 8 місяців на Україну . Зараз в Україні по сімейним обставинам. Планує зараз вертатись до Канади. Чи буде вона проблеми воркпермітом та з перетином кордону? І чи буде діями ohip- медичне страхування?