PR CUAET
-
t.me/prcuaet/39128 Ось є гілка для цього дозапиту. Резерв не потрібно. Максимум листа пояснення надасте
-
Ми подавалися самостійно, використовуючи інформацію з офіційного сайту. Там доступні детальні інструкції щодо заповнення кожної із форм. У кожній формі зазначено, коли необхідно вказувати імена англійською мовою, а коли додатково мовою оригіналу ( тобто обома мовами), де писати None, де Not Applicable.
-
Стрім для працівників працює поки без змін. Для студентів поки на паузі.
-
Расскажите, пожалуйста, о своем опыте получения нового паспорта для мужчины, которого нет в базе Обериг (QR-код не генерируется)? Кому писали, кому звонили. Это будет очень полезно.
-
Припиняємо флуд, будь ласка
-
Ні - це також і відповідальність коледжа - вони повинні дотримуватися умов встановлених Міністерством освіти Канади. На сайті IRCC чітко написано, що для навчання потрібен саді перміт ))) Так і ліцензію можуть забрати! В групі є випадки, що студенти були не допущені до навчання без стаді перміту. Якби все було так як ви кажете - то чого тоді до навчання не допускати)
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка що в такій ситуації робити Подався на опен ворк перміт, але паспорт мій до березня 2026 так само як віза і дійсний ворк перміт. Просився щоб дали далі сроку, але недавно дізнався що не дають далі сроку паспорту. Так що не здивувався коли получив ций лист. На новий закордонний паспорт маю чергу на 05 серпня. Люди начебто пишуть шо 7 днів чекати виготовленя паспорту . Хочу поцікавитись, чи получиться в мене в вересні знову податись на опен ворк перміт, ссилаючись на ций кейс, чи після 31 березня цього року можна забути про це?
-
Ви вже отримали AOR? До нього не працює. І літом щось він не працював, я місяці 3 не могла зареєструватись. Так що якщо не вдається зареєструватись - не переживайте, можливо то збої в системі.