PR CUAET
-
Звісно
-
Хтось писав, що буде прикріпляти скріншот свого слоту, і писати від руки пояснення , що отримає новий паспорт після цього візиту у консульство
-
Мені треба багато людей щоб це не виглядало як поодинокий випадок. Я створив цей spreadsheet якщо ви хочете залишити свій імейл або як вас знайти і деталі проблеми: docs.google.com/spreadsheets/d/1BBBzcvjSbR78W4B0mI_dmHA2GkiXnw7Kd9_N1eWrPS4/edit?gid=0#gid=0
-
А не подскажете где заполнять анкету?
-
Шукаю людей які мають цю проблему з TRP для донесення цього питання до влади. Хтось знає чи може вже існує такий список? Як з вами краще зв'язатися?
-
после 31 марта нельзя податься, не будет оснований. если не жалко 255$, подавайте заново анкету и крепите внутренний укр паспорт id с большим сроком. это документ, удостоверяющий личность. может они его примут, тк в перечне -passport -identity document -travel document вот внутренний паспорт это identity document. если есть желание, можете пробовать, тк у вас все равно паспорта нет
-
Добрий день. Хтось планує відвідувати найкраще консульство в світі в едмонтоні на цьому тижні чи на наступному ?
-
И вот тоже интересует, если ты живёшь в Верноне, но работаешь в соседнем городе, это считается? Или надо работать в Верноне?
-
Як довго йде паспорт, якщо замовляти доставку DHL?
-
Всім привіт, можливо, хтось уже стикався з таким. Я працюю фулл тайм (тобто не за контрактом) на фірму яка як я вважав має реєстрацію в BC (більшість наших людей працює у Ванкувері включно з CEO) і планував подаватися через BC PNP але після розмови з CEO виявилося що копання не зареєстроване у BC а працюють вони як US компанія яка має tax accreditation in Canada. У Т4 формі у них стоїть американська адреса і в полі де написано Province of Employment стоїть US. Чи правильно я розумію, що це не підходить ні для якоїсь імміграційної програми і я ніяк не можу використовувати цей тип іплойменту для імміграції?