PR CUAET
-
Скільки приблизно проходить часу після співбесіди щоб була готова віза на руках?
-
Наша програма називається Ukrainian family reunification. Це інша програма.
-
Це була вибірка по economic pathway для біженців
-
Вам потрібно отримати інд код в податковій Україні за місцем прописки…
-
Так я працюю в канадського роботодавця майже рік вже, тому і питаю чому візітор?
-
Отак більшість із нас думали о 2022 - 2023 роках, втратили час і, можливо, єдиний шанс на PR. Всі ми розумні, якщо аналізуємо минуле. Між іншим, ми досі не знаємо, що буде із кейсами, які подано з "мінімальними підставами" о 2024 році. Вони ж зараз просто у холді. Не виключено, що і вони отримають схвалення. Та я згоден із вами - сильний і обгрунтований кейс набагато краще, ніж зліплений на колінці.
-
Я намагалась зайти на портал по UCI і отаке отримала.
-
Дуже довго пояснювати. Загугліть робоча віза в Канаді - почитайте які вимоги і який пакет документів. Якщо ви підходите під ці вимоги - подавайте.
-
Я переймаюся що нашу програму відмінили, тому що вона не рухається зовсім. Але в цьому випадку це про іншу.
-
Я йду шляхом 80% у стабільні ETF і 20 на індивідуальні стоки для душі і росту. Там потрібно гратися з торгівлею інколи, але мені так цікавіше 😁 і поки ліміту в TFSA вистачає, то я не турбуюся про податки.
-
У вас є новий паспорт?
-
Скажіть, будь ласка, хто головний аплікант, чоловік що спонсорує мене чи я? Зараз хочемо почати подачу, і я щось не можу зрозуміти..