PR CUAET
-
Дякую за відповідь.
-
Так
-
Згодна. Хоча, якби ті тисячі заяв було подано в 2022-2023 роках, думаю, Канада раніше б схаменулася і нинішня ситуація була б і для тих, хто подався до 2024. Сподіваюся, що всі отримають те, чого хочуть. Але для тих, хто ще не подався, а лише планує, варто подумати про сильний кейс. Просто зараз вестися на подібну реклами, як мінімум, легковажно. Тому я би зараз, обираючи фахівця, орієнтувалася б на його досягнення в гуманітарній програмі до 2023 року.
-
Що тут відбувається? Як не зайду, якісь видалені повідомлення і правила групи на ти екрани :) Шановні адміни дайте трохи часу, щоб я теж міг бачити той срач :)
-
А основний аплікант ви в сімейній програмі чи чоловік?
-
В нас є. І думаю що мало би якесь повідомлення прийти якби була відмова?
-
Люди пишуть що можна ще в Оттаві
-
Можливо хтось знає чому де вибрати консульство є тільки Торонто ?
-
Друзі питання. Є курси на 2 тижні довші ніж 6 міс. Через це серед designated institutions ніхто не приймає іноземців. Я знайшла школу, яка сказала "we don't care". Але оскільки ці курси трохи довші ніж 6 міс... Це порушення закону? Додам, що ці курси дадуть професію яка буде хорошим варіантом для ПР, оскільки це медична сфера. Чим закінчиться для мене навчання на цих курсах? Що можна придумати?
-
Не подскажите, при заполнении WP там есть место, где можно прикрепить пояснительный текстовый файл?
-
цей портал не працює для нашої програми. навіть якщо ви вже маєте AOR. так що ваші старання марні
-
А если буквы в имени во втором паспорте не совпадают , где это пояснить и как?