PR CUAET
-
У когось було таке, коли відправляєш аплікацію на підтвердження роботодавцю на ендорсмент, коли вводиш номер десігнейшн, то світиться червоний хрест ❌ ? І далі не пропускає. Нью Брансвік
-
Наприклад я в Канаді і саме в Онтаріо тому що тут моя родина. Буде дивно як я при цьому поїду в Нову Скошу 😅
-
Друзі, поділіться будь ласка схемами як зараз можна зловити слот?
-
Я вже чоловіка подала першу сторінку, а тепер зрозуміла що помилилася, тому цікавлюся чи це серйозна помилка чи все буде ок Зазвичай роблю як правильно
-
Всім привіт, бачу тут купу абревіатур і не зовсім розумію яка стадію що означає:) хто зможе відповісти на запитання після якої абревіатури вже можно розслабитись? не подаватись на новий Wp. Дякую
-
Вітаю,склалась така ситуація,мы подались по гуманітарній програмі,оба працюємо.Але зараз чоловік на два тижні залишився без праці на два тижні в зв'язку з морозами(їх не звільняють).роботодавець пропонує виплату EI (в зв'язку з погодними умовами).чи можемо ми скористатись цією виплатою,чи вплине це на рішення.
-
З Паспортом Канади. А по темі топіку- eCoPR ви вже ПР
-
Я це розумію, але паспорт закінчує і wp не продувжуть білш ніж мій маспорт, хочу приблизно розоахувати свої шанси
-
После ecorp можно расслабиться
-
Не вплине, це звичайна ситуація для Канади, шомаж не залежить від працівника, це по обʼєктивним причинам
-
ПОРАДЬТЕ як зробити новий закордонний паспорт для чоловіка в Канаді. Як стати на військовий облік і т.п. Чи де глянути інфу.
-
Зрозуміло Дякую!