PR CUAET
-
Для чого: якась конкретна програма чи CUFTA work permit?
-
Ви як багатодітна сім'я маєте право на пільги і на запис без слотів. Пишіть лист прохання на пошту консульсва. У листі пропишіть усіх членів сім'ї, вкажіть дати закінчення паспортів, обов'язково вкажіть свої контакті дані: телефон і де проживаєте.Адресу вказуєте для того, щоб консульство розуміло, що ви відноситесь до них територіально. Прикріпіть усі скани паспортів.
-
Дуже дякую!!!
-
Так, на практиці зарплата нижче середнього рівня може вплинути на розгляд заявки на CUFTA Work Permit, але це не є автоматичною підставою для відмови. Слід розуміти, що рівень зп не завжди критично – CUFTA Work Permit не потребує LMIA, тому вимоги до зарплати не такі жорсткі, як для LMIA-залежних дозволів. Як це працює на практиці: - Оцінка відповідності контракту – IRCC розглядає умови працевлаштування, зокрема, чи відповідає зарплата рівню ринку (prevailing wage). В інструкціях зазначено “may be considered”, тобто це залежить від конкретного офіцера. - Ключовий фактор – умови контракту – якщо роботодавець обґрунтовує, чому зарплата нижча (наприклад, менший досвід, випробувальний термін), це може бути прийнятним. - Додаткові докази можуть допомогти – якщо ваша зарплата нижча, але є компенсаційні фактори (бонуси, інші переваги), це варто зазначити.
-
Я рахую так. По типу subscription .
-
-
Edmonton
-
Ви не зможете здати до подачі, в канада сервіс приймають на біометрію тільки з листом
-
Не пропадуть ЕЕ дозволяє комбінацію ноків, головне щоб були в межах ТІР 0-3 і з оплатою
-
Дякую Для Торонто треба мати тільки з собою фото
-
@maria_2811 прочитайте, будь ласка , відповідь про медекзем від міграційних/адвокатів, яку я прикріпила .
-
Може ви щось не те нажимаєте в процесі? Пришліть скріни попередніх сторінок
-
Наразі я поки Paralegal, оскільки здобуваю свою ліцензію. Працюю над імміграційними кейсами в тому числі НС під супроводом & ліцензію інших міграційних консультантів/адвокатів. ___ Якщо ви проходили медичний огляд за останні 12 місяців, оберіть “Yes” та вкажіть IME/UMI номер. Якщо медогляд був понад 12 місяців тому, але в межах останніх 5 років, оберіть “No” – ваш попередній результат все одно буде дійсний до жовтня 2029 року. Якщо ви були більше 60 днів в «небезпечних» на думку ІРСС країнах , вам варто пройти новий медичний огляд.
-
Наразі я поки Paralegal, оскільки здобуваю свою ліцензію. Працюю над імміграційними кейсами в тому числі НС під супроводом & ліцензію інших міграційних консультантів/адвокатів. ___ Якщо ви проходили медичний огляд за останні 12 місяців, оберіть “Yes” та вкажіть IME/UMI номер. Якщо медогляд був понад 12 місяців тому, але в межах останніх 5 років, оберіть “No” – ваш попередній результат все одно буде дійсний до жовтня 2029 року. Якщо ви були більше 60 днів в «небезпечних» на думку ІРСС країнах , вам варто пройти новий медичний огляд.
-
PR card received- 2025 Feb 7
-
А, я заповнювала сину з візитор рекордс . Там інші питання були . Я зайшла подивилась. Можливо вам треба вибрати візитор, оскільки тут student передбачає навчання в коледжі чи університеті