PR CUAET
-
Так. Але причина не в цьому. Там аплікашка нова від October 2024. Якщо щось в аплікашці невірно заповнив, від її не валідує і підкреслює червоною рамкою що йому не подобається. Якщо ВАЛІДУЄ то все ОК. Файл ПДФ. Дати вірні. Просто не загружає і видає ERROR.
-
Доброго всем дня! Помогите пожалуйста ответом, ибо я уже не знаю, что делать. Нахожусь в Канаде (Торонто) год, прилетела по Куаэт, без заграничного паспорта, только со своим внутренним украинским и не могу зарегистрироваться на Е-консул для получения заграничного паспорта, то есть и продление ворк пермита мне не светит... Я не могу зарегистрироваться потому что приобрести сим карту украинского оператора, обзавестись приложением "Дiя" или пройти регистрацию с помощью украинского банка через go.mfa.gov.ua у меня нет возможности, на протяжении последних несколько лет я жила на временно оккупированной территории Украины Россией и что бы попасть в Канаду я не имела возможности ехать через Украину, я выезжала через Россию в Европу. Пока я находилась в Германии- я тоже пыталась податься на загран паспорт, там это было легче по регистрации в посольстве онлайн, но электронная очередь была наверное на год вперед. "Увійдіть за допомогою особистого ключа"- я ищу информацию, но то ли не нахожу правильную информацию, то ли не могу понять ничего. Может быть у вас есть ответ, что мне нужно сделать, ибо я уже в паническом состоянии. Заранее благодарю за помощ!
-
У мене була подібна ситуація. Замовила дитині новий паспорт на консульському обслуговуванні. Але через місяць прийшов запит на її новий паспорт. Дали 30 днів. Я написала лист-пояснення, що до чого. Написала, що коли паспорт приїде, я обов'язково його завантажу. І прикріпила той лист туди, де мав були паспорт. Через місяць паспорт прибув до мене і я завантажила його через ВЕБ-ФОРМУ. Ще через 3 тижні мені повідомили, що документ прийнятий. ПР отримали)
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 EDMONTON Great Day everyone! Театр ERLORD PRODUCTION хоче представити вам трейлер для нашої вистави по «Лісовій Пісні» від Лесі Українки! Захоплююча робота з несподіваними сценаричними втручаннями нікого не залишить рівнодушним. ❗️Sunday February 16th, 2025 6:00 PM - 8:30 PM MST The Orange Hub 10045 156 St NW, Edmonton Поспішіть придбати свій квіток адже місця лімітовані! www.showpass.com/forest-song/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYGO4BTW95r9xolXp_u-I5BdFto6kSEyGeDLqCHK8HjwfrpXVcjdKQL5IU_aem_Xwe49Use8larrV4Af4ZkUQ ‼️Дізнайтесь більше про наші вистави в соц мережах! www.instagram.com/erlord.production/ #ERLORD #театр #реклама
-
Знайомий подавав на паспорт в Оттаві. Коли статус був виготовлений то оплатив DHL. Відправив всі чеки і лист електронною поштою. Ніяких трекер номерів ніхто не скидав йому. Чекав більше місяця і паспорт прибув. Питався в Оттаві чи можна замовити доставку на Торонто, то сказали ні, тільки там де подавав. Так що думаю ви ще встигнете отримати до кінця березня. 🤞
-
Добрий день. Ви би могли надіслати відео як продовжити ворк перміт
-
Добрий день! Підкажіть, хтось пробував здавати якийсь із цих? Особливо цікавить PTE Core (програма express entry)
-
Тобто приміром 6 місяців проплавав під прапором Панами. Чи потрібнадовідка з Панами? Можливо @OstapBosak підскаже
-
Не можу сказати з приводу Сан-Франциско, але у вівторок літав у Люблін і там мені відмовили. У мене "на обліку" + "порушення правил військового обліку". Як тільки побачила червону смужку - одразу сказала, що не може прийняти документи. Також спілкувався з секретарем (можливо інша посада, але не з консулом) і вона сказала, що ще місяць назад приймали з таким статусом. Тепер тільки з повністю чистим резервом. В ДП Документ у Вроцлаві також відмовили.
-
Чи пришла вам відповідь, що вони зрозуміли и дали вам більше часу на досилання паспорту?
-
Якщо подалися на паспорт в Едмонтоні то потрібно замовляти доставку в Едионтон. Коли паспорт прибуде в Едмонтон замовляти доставку в Торонто( але вірогідність того що цим хтось буде займатися прирівнюється до 0%) Думаю що ваш паспорт вже запакований в диппошту... Напишіть на пошту [email protected] і дізнайтеся де ваш паспорт.
-
Добрий день! Підкажіть, хтось пробував здавати якийсь із цих? Особливо цікавить PTE Core для express entry. Чи дійсно вони підходять на рівні з IELTS/Celpip?