PR CUAET
-
Довідки з Польщі датовані травнем 2024, з консульства України завірені в лютому 2024, ще робили витяг з Дії( перекладали у перекладача) в травні 2024. І якщо роботодавець знаходиться на перереєстрації, це не впливає на подовження провінційної номінації? Також після затвердження номінації мені підняли оплату за годину, то не впливає?
-
Програма countdown (apple) або event countdown (android). Але вона не відслідковує статус 😂 це люди самі просто вносять.
-
Спасибо за ответ, есть ли инструкции, как открыть счет с канадским номером и могут ли они отправлять банковские карты в Канаду?
-
тоді подавайтесь на TRP і відразу на воркперміт. Про TRP є тут ціла гілка
-
Я читав що в Європі багато кому відмовляли, я думаю на цій стороні інша ситуація
-
Вітаю! Можете скерувати будь ласка до офіційного джерела цих вимог? Ніде не бачу правила що довідка має бути взята не раніше 6 місяців до подачі. Може щось змінилось. З того що на сайті IRCC написано: «For any other country, the police certificate must be issued after the last time you stayed there for 6 months in a row or longer. Some countries put expiry dates on their police certificates. If you have a police certificate that expired, include it. We’ll accept it if: • it was issued after the last time you stayed there for 6 months in a row or longer • it is not for the country where you currently live»
-
Краще кожну заявку окремо, так кажуть швидше розглядають