PR CUAET
-
💯😂
-
Подали- December 18, 2023. Біометрія - August 28, 2024 AOR- February 10, 1025
-
Мне тоже, но биометрию прислали 7.10.2024 и прошла 8.10.2024, может все таки ускоряется и мы с вами в апреле получим еджебилити 😂
-
Мдя, якийсь бред. Сьогодні 11.02.2025 Прислали листа АОР про те що отримали аплікацію 04.01.2024 . Тобто аж 13 місяців знадобилось їм. Навіть мої передбачення про 2 роки такими темпами не будуть працювати
-
Підскажіть будь ласка процедуру оформлення ЕІ?? Я подала заяву, а далі чекати лист по пошті з кодом (скільки приблизно, тиждень?) Дякую
-
Всім привіт. Мені сьогодні прийшов лист Acknowledgment of Receipt. Подача була 12 грудня 2023, навіть біометрію здали в листопаді 2024, а лише сьогодні вирішили повідомити, що отримали нашу заявку. Це щось може означати, чи просто якесь затримане повідомлення?
-
Добре. Так і зроблю . Дякую.
-
Круто✨🌸
-
Ха. Одинаковые дни у меня тоже. Только папе одному прислали запрос на биометрию 7 октября, мама в пакете, ей не присылали
-
Мне тоже пришел трек номер от dhl, оплата и отправка документов 21 января, еще на эл. почту им писала тогда же. Думала начать спамить их сегодня, но теперь не придется.