PR CUAET
-
▪️dangerous – небезпечний ▪️alarming – тривожний ▪️bad – поганий ▪️critical – критичний ▪️deadly – смертельний ▪️fatal – фатальний ▪️nasty – неприємний ▪️perilous – небезпечний ▪️precarious – ненадійний ▪️risky – ризикований ▪️serious – серйозний ▪️terrible – жахливий ▪️threatening – загрозливий ▪️treacherous – підступний ▪️unsafe – небезпечний ▪️unstable – нестабільний
-
23.12.2024 пришла у консульство на подачу. 21.01.2025 паспорт виготовили, я оплатила DHL у той самий день. консульство роздуплялось..... Ніяк не могло раму зібрати. От сьогодні 11.02.2025 мені на імейл прийшов трек номер від DHL
-
Знаходитись в Канаді - це умова для подачі.
-
В мене поки що нема ні трек номеру ні відповіді від 213 🤷♀️
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я не смотрел весь процесс что заполняется. Там просто говорилось кто имеет право. Есть ли в анкете вопрос такого рода, мол вы на данный момент проживаете в Канаде или нет? Если нет такого вопроса то я сбрехав, а просто подал, а там соответствую или нет им решать. А если есть, то да, можно призадуматься. И опять таки если нет такого вопроса, можно пояснить ситуацию в дополнении к анкете что с апреля могу быть в Канаде и просьбой соответственно рассмотреть?
-
Нет 31 апреля в календаре
-
А прикордонна служба для чого? Те, що на виїзді з Канади ви не бачите контроля не означає, що його немає. Авіакомпанії передають дані прикордонній службі, і прикордонна служба має всі виїзди в своїй базі. Звичайно що контроль є.
-
У мене на першій сторінці, прямо перші рядки після дати подачі та апдейту (біометріі). Але чесно кажучи, не думаю, що це якась важлива інформація. Важливий primary office, а це Ванкувер. Я так розумію, secondary, це не другий офіс, куди передають, а щось типу запасний. Може, для окремих запитів чи якщо Ванкувер не встигатиме.