PR CUAET
-
Доброго вечора.Плануємо з сином подаватись на новий WP(йому 18 років)Я так розумію що заявки заповнюються окремо?Тому що при подачі на ПР в нас разом була спільна заявка.Я заплуталась.Дякую.
-
Спасибо, интересная история. Так два или три года из пяти нужно в совокупности находиться в Канаде ? Выше мне писали два.
-
Народ підкажіть два питання. Коли загружаєш фото паспорта при подачі заявки просять всі фото зі штампами але при виборі дає вибрати одну) що робити? І с приводу фото, чи дуже високі вимоги?
-
Це так працює система, коли вони откривають аплікацію після сабміту надсилають підтвердження про одержання апплікації та надання номеру. Досить перейматися. Як тільки еліджибиті почнуть отримувати ваш місяць і вам теж дадуть якщо це не перший або останній день місяця.
-
Там написано кожного окремо слати, один файл на вас, інший на дружину. Один лист, але різні файли прикріпити. Отже та і пишіть, я вчуся, підпрацьовую, от стільки заробив за останній час. Від дружини її платіжка з роботи
-
Чи потрібно писати листа що чоловік не служив і не має військового квитка?
-
А якщо у мене фул тайм на разі працює лиш дружина так як я навчаюсь і підпрацьовую в убері як є можливість а я основний аплікант то подавати її дані по роботі і пояснення що я працюю по можливості і т д?
-
Типо в фотошопі? Як саме ви це робили?
-
Склейте їх
-
Іноді аккаунт має баги Створінь новий і зробіть аплікацію там, як варіант
-
А потрібна виписка з банку про стан рахунку чи лиш остання платіжка яка зазвичай в моєму випадку тижнева у дружини за два тиждні?
-
Як і все "як повезе" 😆
-
Дякую! Зрозумів ніби. Скільки зазвичай часу займає eligibility process?
-
Ви подаєте на temporary residence, а не перманент #2, тому ні. В мене особисто не давало на аккаунт КУАЕТ зробити ЕЕ, я довго боролась з тех несправностями сайту, а потім забила і зробила інший акк. Проблем не було. Або з акк чоловіка, так
-
Під кажіть будь ласка яка середня ціна ведення кейсу імміграційним адвокатом з самого початку (подача заявки) і до самого кінця (федеральний етап) Альберта