PR CUAET
-
Думаю, ни один специалист не будет писать submission letter по заявке, которую не он готовил и не он является authorized representative. Проверить собранный пакет и написанное Вами письмо - потенциально возможно.
-
Підкажіть, будь-ласка, як його надсилати. Портал2 - 26 листопада
-
Я, нічого не вийшло
-
Ну якби ми не пролазили, нас самі запустили ніяк не сортувавши і планували взагалі ще більше І в Європі в людей в кого не пмж (може і пмж має термін і якщо ти відсутній в країні згорає) і не громадянство, то вони навряд чи зможуть повернутись Особливо якщо якесь перемирʼя заключать Ніяких тимчасових захистів вже не буде, на загальних основах отримуйте візу і тд, що в Європі не сильно легше ніж в Канаді
-
Все на усмотрение офицера, ну а в первую очередь как это подано в кейсе. И ситуация может измениться в любой день. Простой пример. Я родом с Покровска, но последнее место жительства, где застала война Гостомель. Тогда был под оккупацией и разбомбили Гостомель, его освободили, но сейчас уничтожают Покровск.
-
Ні, навіть, якщо ви працюєте та йдете на навчання, офіційно вас роботодавець звільняє в зв'язку з навчанням на 8 тижнів (іноді на 12). То це саме той варіант, коли всі подаються. Більш того, якщо ви паралельно ще працюєте та навчаєтесь, вони вимагають все одно реєструватись на EI
-
Як подзвонити до IRRC запитати про свій кейс тільки не бот а там одне і теж
-
Мені кожен день пише на жаль нема нічого....