PR CUAET
-
Я встала в чергу і так тоже намагаюсь зловити кожен день
-
@OstapBosak як краще поступити в такій ситуації?
-
Не буду стверджувати. Але якщо це просто історія, то для мене це просто мемуари. Має бути стратегія, тобто які конкретно винятки Ви просите з канадського законодавства, на якій підставі, які факти і які документи підтверджують те, про що Ви пишете, чому Ви вважаєте, що офіцер має піти Вам назустріч тощо. Якщо я в стані сама знайти відповідні документи і нормально на них послатися (ось де мені знадобилася моя наукова діяльність 😂), то чого я маю платити 6-10 тисяч? Це моя особиста думка.
-
Привет. Хочу податься на ворк пермит по украинскому внутреннему, т.к загран истекает в декабре. Объяснительные и все подтверждающие буду прилагать. Вопрос. Стоит ли прилагать загран паспорт и объяснять что он истекает в декабре и мне надо ворк пермит на 3 года, а не до декабря. Спасибо
-
Дайте будь ласка номер дякую
-
Сбором доков нанимается заказчик, офицер проверят, делает замечания и дает рекомендации. Но вот сопроводительное письмо это наверное 80% работы
-
Ні - не потрібно оплачувати - цей варіант описаний на сайті IRCC. Автор якраз все правильно зробив. Це офіцери неуважні)
-
Это не офицер (если бы!), а просто человек из службы телефонной поддержки