PR CUAET
-
Мій чоловік не отримав ні військового квитка ні ніякої довідки. Тільки штамп у приписне який з роками стерся і там вже нічого толком не прочитаєш. Пише щось типу що пройшов 30 денні навчання. Незнаємо чи нотаріус навіть захоче то завірити але іншого виходу не має..
-
Доброго ранку. Що таке personal tax credit? Заповнюю у wealthsimple декларацію, і там є таке питання - чи ви будете аплаітись на цей кредит ( або education і щось ще, це все в одній строчці)
-
Дякую, ви мене трохи заспокоїли😊 Я мабуть щось сплутала, бо десь читала про нотаріус.
-
Вам не потрібен нотаріус. Вам потрібен переклад цього приписного і LOE з поясненням. І все.
-
Да работает!
-
"Adults acting like teenagers, guarding secrets, spreading gossip, all with the trappings of truly opulent wealth. " ▪️Usual English: They were rich and owned many expensive possessions. ▫️Advanced English: The opulent palace was adorned with gold and precious jewels. #eloquent_listening
-
доброго ранку. Wealthsimple при відкритті RRSP пропонує різні варіанти інвестування. що можете порадити?
-
Ок, а я правильно зрозумiв що ми говоримо про Експрес Ентрі провінційний, а не про федеральний?
-
Ви самі себе заплутаєте вашим повідомленням —————— Express entry - федеральна імміграційна програма - Яка має PNP stream - Express Entry PNP- з допомогою номінації від провінції ви здобуваєте додаткові 600 балів - так і прямі - без допомоги провінції _________ Аплікант може подавати як на пряму ЕЕ, так і на Express Entry PNP, так і на провінційну провінцію - наприклад AOS - одночасно, якщо має таке бажання Вимоги програм економічних НЕ зобовʼязують вас робити вибір або/або
-
подавайте роздільні заявки. сімейні в більшості випадків дуже довго розглядають