PR CUAET
-
Мова йшла не про визначення терміну "dependent", а про конкретну податкову ситуацію. Дівчина взагалі може не подавати власну декларацію, якщо їй виповнилося 18 років в 2024, і вона не мала доходу. Так, вже не будуть клеймити суму за відповідного утриманця, але можуть вимагати медичні витрати. GST та карбон сім'я все ще може вимагати за свою 18 річну дитину. Тут вже бухгалтер буде дивитися, як вигідніше, знаючи ВСЮ податкову ситуацію сім'ї.
-
Скачиваете ту форму за 2021 год ,заполняете ,распечатываете ,ставите подпись ,сканируете и отправляете
-
Не треба.
-
У мене 2 тижні новий SIN вже, і коли створюю новий акаунт, то мені відкривається мій старий після всього шляху. Думаю просто треба чекати
-
У вас взагалі рекорд виготовлення 😁 в мене за 9 днів з моменту подання. Але ж тепер найбільш довге очікування доставки
-
Точніше, я заповнила всі поля, в які помістилось з приміткою, що буде файл 2… але другий файл система не прийняла Зараз я б мабуть обʼєднала форму і супроводжувальний лист в один PDF, але тоді не додумалась
-
Да в ворде табличку делаете и потом объединить
-
Так, так, я це розумію. Ще на етапі зібрання документів. Тоді ще одно питання. Розумію, що для EE CEC, не треба показувати досвід праці закордоном. Але все ж таки цей досвід додає пункти в профілі EE. Чи варто взяти Reference letter від колишнього працедавці? Я маю досвід праці вчителем англійської мови, 3 роки, в приватній школі в Польщі. Чи це не допоможе мені,і не має сенсу витрачати на то свій час?
-
Я знайшла форму на сайті (5669), позичила у друзів ноут на вінді (мак не давав відкрити 🤦🏻♀️🤷🏻♀️), заповнила лише ту частину, яку запитали, а саме адреси за період 1-6.2022, в тч коли жила пару тижнів у хостів Дуже хвилювалась, але за місяць прийшов запит на мілітарі рекорд. Наче все пройшло…
-
Він там зашифрований і не виходить навіть у платній версії adobe підписати.
-
Можно не ждать 3 месяца. Если можно показать 3 месяца Украинской истории а затем вклады в Канаде, и все правильно заполнить через брокера то можно и сразу покупать.
-
Підпис не ставили я так зрозумів? Тільки ім’я та прізвище?