PR CUAET
-
Вітаю. Якщо сім'я з 5 осіб, чи варто робити окремі аплікації на подовження WP та Visitor? Чи можна все в одній аплікації? На що це впливає чи не впливає ні на що?
-
маю ще питання. здається вже все перечитала, і офіційну інформацію, і всі чати, але все ж таки хочу уточнити. Я про гроші, які потрібно показати при оформленні нової візи. Ситуація така. Офіційної роботи немає, але кожного місяця є рух коштів на рахунку , точно не знаю формулювання їх походження, але це як стипендія, і є збереження на тому рахунку, невелика сума, трохи більше 1000 доларів. Тому виникає питання, яку суму необхідно показувати при оформленні візи, чи просто показувати рух коштів, і як зрозуміти чи то достатня сума для того руху ? Чи до цієї виписки можна додати відомості про рахунок дружини, яка вже буде працювати в Канаді . Вибачте, що багато питань. Я дуже хочу допомогти багатодітній родині, щоб вони якомога швидше всі могли бути разом. Адже дружині з частиною дітей, самій буде тяжко і довго зібрати необхідну суму, щоб в короткі строки виступити спонсором для чоловіка, і привезти його до Канади.
-
Так пишіть обов’язково лист і пояснюєте чому тільки прописне . Я писала . Отримала чоловіку новий wp . Ну їм резерв я думаю не потрібен, напишіть чому немає документа про службу. Що не служив, був звільнений свого часу по такій то причині чи навчався, потім жив за межами України. Наприклад
-
Скажу вам так як сказав ваш консультант. У нас схожа ситуація. Обовʼязково продовжити дорослим ворк перміт до 31 березня. Податися на дитячі паспорти і вже після 31 березня на підставі продовжених ворк пермітів батьків, продовжити дітям з новим паспортом на довший строк . (У дорослих ворк перміти у дітей визитор )
-
1000$ это очень мало. этого даже на билет не хватит. прям очень. ориентируйтесь на 5-10 тыс, если хотите шанс на визу увеличить. тогда писать письмо от жены и говорить,что она будет расходы покрывать и тогда ее фин документы тоже предоставлять, но там тоже не нули должны быть. отсутствие работы очень нехороший аргумент для получения визы, увеличивает риск отказа в разы.
-
Не потрібно . Якщо не плануєте працювати в сфері де це необхідно , вам на другому степі буде розписано які вакансії потребують медогляд
-
Яка провінція у вас?
-
Порадьте толкового бухгалтера будь ласка
-
Будь ласка напишіть яка провінція ?)
-
Альберта
-
Добрый вечер. Подскажите как скачать паспорт из Дии. Я оыормила новый паспорт он уже появтлся в Дии, но не пришел в посольство. Спастбо
-
Дякую, Вадиме.