PR CUAET
-
Lilico працює з Квебеком. Часто зустрічається мені в інстаграм.
-
ООО, а потрібно щось конкретно вказувати при трансфері ? Бо хочу перенести
-
Ви впевнені !?)) бо тільки це сприяє,і я не впевнена, що воно працює. Читала на форумі інвесторів, що не працює.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи потрібно для подачі на продовження ВП перекладати свідотство про шлюб?
-
Завтра буду пробувати :) дякую велике!
-
Лише 6 людей задонатили на 170$ із 41 000 учасників чату! Народ! Долучайтеся до збору хворим раком діткам, будь-ласка! По 10-20 доларів думаю кожен може виділити на добру справу! Якщо немає можливості перерахувати напряму фонду, то відправляйте мені і я зразу же перекину фонду.
-
Всім доброго вечора! Така ситуація. Подав онуків на продовження Стаді Перміт (школа, 3 і 7 клас), ще 28 грудня. На даний момент ніякого руху по заявкам. Вже час починати звертатись до IRCC, чи ще чекати? Дякую!
-
Привіт Можу порахувати Працюю страховим брокером в Онтаріо 437-229-2617
-
Підкажіть будь ласка, якщо перебували у Німеччині більше 6 місяців , який статус ставити у подовженні Work permity?
-
У мене теж PNP non-EE, я питала у свого імміграційного консультанта чи можна якось відслідковувати статус заявки і вона відповіла, що для цієї програми немає ніякого трекеру. Можете пояснити цей момент з GCkey? Я в Альберті, якщо це має якесь значення))