PR CUAET
-
Якщо кому не важко, можете розписати хронологію розгляду (етапи) і коротко що за етап і що на ньому потрібно робити Дякую
-
✔️ Подача ✔️ AOR + запрошення на біометрію ✔️ Здача біометрії ✔️ Еligibility passed (перевірка на право подаватися по цій програмі) ✔️ Дозапит military + фінанси ✔️ Медицина (можуть зарахувати попередню) ✔️ Background check (security and criminality) ✔️ Final decision (треба дивитись в особистому кабінеті) ✔️ Portal 1 ✔️ Portal 2 ✔️ eCoPR
-
Шрифт на екзамені гарний. Проте завдання складні
-
Ні, не з'являються. Якщо замовляти ноутси - можна там побачити, що їх отримали.
-
Підкажіть, чи з'являються документи, які ти дослав через вебформу в порталі? Якможна перевірити, що документи додали до аплікації?
-
Супер! Дякую Краще і не можна уявити✌️
-
Доброго дня. Планую подаватися на продовження ворк перміту. З чоловіком на візу подавалися окремо 3 роки тому. Ми одружилися в Канаді. Ми маємо подаватися разом чи окремо? Чи нема ніякої різниці?
-
Не буде вона expired. Вона має бути дійсна на момент подачі а не на момент коли її почнуть розглядати
-
Доброго дня, у вас в листі-запрошенні на біо всі деталі мають бути вказані ( Я з Онтаріо, але ми все в листі знайшли)
-
Привіт, дайте пораду. Строк дії моєї номінації до 26 березня. Подала на фед.рівень 26 жовтня. Зараз присвоюють АОR 3 вересня. Тобто я маю велику вірогідність що допоки дійдуть до розгляду 26 жовтня , моя номінація вже буде expired. Можливо варто зараз треба вже подати заявку на продовження номінації....? Щоб не отримати відмову ?
-
Как понять попал ты на компехенств бекраунд чек или нет?офис Етобико ..84 дня на данный момент на бекгрунд чеке ..но было очень много путешествий и жизнь в 2 странах и европейское внж до Канады кроме страны исхода по этому есть подозрение что могу попасть на него 🥲
-
Добрый день всем. Живем в Лаваль (Квебек)Биометрию можно сдать в Лавале в сервис Канада? Или нужно ехать в определенное место на отпечатки? Монреаль и т.д. Кто сдавал? Напишите адрес? И как записаться? Электронная запись или по месту брать рандеву? Спасибо. Хорошего дня всем.
-
Міністерство юстиції, я була державним реєстратором речових прав на нерухоме майно