PR CUAET
-
Видача AOR, це не розгляд...
-
Так - звісно можете податися. В мене також ворк перміт був до 04.2027р, зараз дали до 02.2028р. Жодних обмежень по продовженню ворк перміту немає.
-
можуть погодити, а можуть і не погодити. однозначно рішення приймає офіцер. ціна питання 255$
-
Я відправляла електронною поштою запит до паспортної установи (всі адреси в Гугл) де давно робила той (вже закінчившийся) паспорт, щоб вони офіційно підтвердили, що дія мого паспорту закінчилася. Вони надіслали, я передала до консульства, його прийняли, і виготовили новий паспорт. В поліцію нема сенсу звертатися, бо той паспорт просто сплив термін дії.
-
Треба перше форму завантажити в папку на компі. А потім вже відкрити через Adobe. А ви зразу клікаєте на файл, щоб відкрити - перше збережіть його.
-
После получения aor и запроса на сдачу биометрии сегодня, я залинковала апликацию и вот в кабинете вижу следующее. Биометрию мы ещё не сдавали (планируем завтра это делать), но как видите на скриншоте она уже зашли предыдущую биометрию (похоже на то, что они зачли cueta биометрические данные для мамы-пенсионерки 68лет) @OstapBosak у вас было такое в практике?