PR CUAET
-
9 месяцев
-
Haven is looking for more talented English teachers! If you are an experienced English teacher who wants to make an impact, we want you to join our team. We are especially looking for ESL teachers who (1) also speak Ukrainian, (2) are available to teach in evenings, and (3) are located in the western provinces (BC, Alberta, Saskatchewan, and Manitoba). Learn more through our LinkedIn job posting here. Interested in applying? Please send an email with your resume to [email protected] along with a paragraph about why you are the right fit for the position.
-
Haven is looking for more talented English teachers! If you are an experienced English teacher who wants to make an impact, we want you to join our team. We are especially looking for ESL teachers who (1) also speak Ukrainian, (2) are available to teach in evenings, and (3) are located in the western provinces (BC, Alberta, Saskatchewan, and Manitoba). Learn more through our LinkedIn job posting here. Interested in applying? Please send an email with your resume to [email protected] along with a paragraph about why you are the right fit for the position.
-
Да, только на моем дурацком ноутбуке adobe пишет что нужен windows
-
Друзі, є хто одружувався в Канаді (обидва українці) і після, легалізовув канадське свідоцтво про шлюб в Україні? Відгукніться, будь ласка, не розумію чи це проста процедура, чи знову якийсь геморой) Не можемо через це вирішити де ліпше одружуватися: в Канаді, чи через Дію онлайн.. Дякую!🙏🏼
-
Можливо хтось може допомогти с заповненням , для мене и чоловіка ? А я перукар і безкоштовно би покрасила , дуже класно фарбую) Кому цікаво напишіть в приватні . Тиждень мучаюсь , все ніби то просто , але компьютер підводить
-
Друзі, є хто одружувався в Канаді (обидва українці) і після, легалізовув канадське свідоцтво про шлюб в Україні? Відгукнуться, будь ласка, не розумію чи це проста процедура, чи знову якийсь геморой) Не можемо через це вирішити де ліпше одружуватися: в Канаді, чи через Дію онлайн.. Дякую!🙏🏼
-
Вам надали AOR без питань? Чи повернули?
-
-
Пвдкажіть, будь ласка, чи є десь інструкція, як саме оформити доставку вде виготовлених паспортів з консульства на свою адресу? Чи потрібно консульству писати листа, що хочемо оформити доставку паспортів через DHL? А також, як з DHL замовити послугу? Поділіться будь ласка, хто вже робив.
-
Привіт, СПРАВКА З ПОЛІЦІЇ ПРО ВТРАТУ (попереднього паспорту) Подтрібна доплмога, можливо хтось зіштовхувався з таким. У мене був попередній паспорт він вже не дійсний і я навіть не знаю де він, зараз в мене є існуючий (але скоро закінчиться) я подалась на новий. В Консульстві мені сказали, що я маю з поліції принести довідку про втрату паспорта, мені в поліції (місцевій) сказали, що вони такого не роблять. Можливо, хтось мав з таким справу і підскаже, як вирішити цей ребус. Дякую 🙌
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, мені потрібно віддати паспорт на вклеювання візи.Я можу це зробити тут: Адреса Візового центра в Монреале: VFS Global – Canada Visa Application Centre 1010 Sherbrooke Street West, Suite 800 Montreal, Quebec, H3A 2R7