PR CUAET
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Я подавалась с Маргаритой
-
Ось сайти комʼюніті, які я знайшла на сьогодні. Ще нема жодної інформації, але це допоможе моніторити. Багато де ще RNIP, треба чекати апдейт claresholm-rcip.ca/ - Claresholm, AB wk-rnip.ca/ - West Kootenay, BC www.northernrockies.ca/en/news/IRCC_Announces_Participating_Communities_for_the_RCIP_Program.aspx - Peace Liard, BC welcometossm.com/rcip/ - Sault Ste Marie, ON rcipnorthokanaganshuswap.com/ - North Okanagan Shushwap, BC pictoucountypartnership.com/rcip/ - Pictou County, NS investsudbury.ca/why-sudbury/newcomers/rcipfcip/ - Sudbury, ON timminsedc.com/immigration/ - Timmins, ON www.seedrpga.com/immigration-pilot - Altona/Rhineland, MB economicdevelopmentbrandon.com/rcip/rcip-faq - Brandon, MB www.moosejawrnip.ca/ - Moose Jaw, SK northbayimmigration.ca/ - North Bay, ON
-
І кому треба тести CELPIP - у них стартонула знижка 50% на навч.матеріали (ці знижки у них кожного місяця в 20х числах, тож поспіху бігти за знижкою немає, майте на увазі, що доступ до куплених матеріалів обмежений час)
-
Ангелина [7491437546] був 🔇 обеззвучений. До: 21/02/2025 19:03
-
Цього я не знаю :с
-
@kateeeworkint7 [7387646646] попереджений (1 з 3). Причина: неузгодженно
-
Так, там не вказано що це стосується програми PEQ, єдині зміни за цією програмою поки що, це те що випускники не можуть подаватися по цій програмі. Все інше, це стосується іншої програми. Тому для PEQ не потрібна евалюація.
-
Доброго ранку. Консульство пише, що для продовження паспорту дитини треба подати копії паспортів одного з батьків та самої дитини Питання - копіювати першу сторінку чи весь паспорт? Дякую.