PR CUAET
-
Major Responsibilities: • Perform mainteance on our vehicles, equipments and tools (tractors, loaders, lawnmowers, power tools, arboriculture equipment, hydraulics and electrical equipment) • Diagnose, repair and clean machines and field equipment • Read and follow plans and manuals, and other related documents that are necessary to perform assigned duties • Update and maintain documents and daily reports (driver logs, etc.); • Plan, prepare and execute internal work orders; • Maintain inventory in the parts room, corporate tools, equipment and tools for fleet support vehicles; • Responds to repair call as required • Follow safety and security procedures and protocols • Work with various departments and team members to ensure tasks are clear and precise.
-
Скажіть будь ласка по дитячому паспорту так само, за 2 місяці, або можна подовжити раніше? Дякую.
-
Я вот тоже на звонке с ними
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - [email protected]
-
Так вам выдали ворк пермит в апреле 2022г всего на месяц? И его срок закончился ещё в мае 2022г? По идее вам должны были дать ворк пермит со сроком действия как и TRP. Сейчас все кто имеет TRP отправляет бумажную заявку на продление TRP плюс ворк пермит обычной почтой. Но у вас получается есть TRP, но нет ворк пермита?