PR CUAET
-
Так. Я прикріпила лист про зарахування до коледжу і що депозит оплачено. Прийшов запит на оновлений лист від коледжу з описом програми і датами початку і закінчення навчання. На прикріплення даного документу дати тиждень. Ми дзвонили і писали в коледж. Нам сказали що оновлений лист з такою інформацією вони зможуть дати лише після закінчення школи і отримання синових оцінок (кредитів). Я написала лист-пояснення, прикріпила до аплікації і відправила. Згодом прийшла відповідь, що через те що я не надіслала саме ту інформацію яку вони запросили, вони нам відмовляють.
-
Бачила сан франциско точно наших приймало
-
Привіт)хтось ще чекає почтою wp з листопада місяця?бо мені одобрили 27 листопада,а по почті ще досі не прийшло
-
Можливо повторюсь, але повторєніє мать ученія) Подався в WES за евалюацією course-by-course для APEGA. Поскільки до цього вже робив евалюацію для імміграції, то думав, що у WESі вже все є і вони хочуть тільки грошей за більш детальну роботу. Подався 29.01.2025 і чекаю. Але сьогодні отримав листа, що їм треба переклад диплому. WTF, а як ви робили евалюацію до цього? Українську знали, та забули? Вобщем, перекладайте дипломи, інженери. UPD: Диплом 2005 року, тільки українською. Додаток - дублікат від 2019 року вже двомовний. Його не просили.
-
Всім привіт! У когось є відео інструкція як заповнити заявку на продовження WP і приклад листа для офіцера, що там треба писати
-
Я підготував покрокову інструкцію з оновлення документів після отримання PR ( з власного досвіду) та зібрав її в PDF для зручності. Якщо щось пропустив, будь ласка, дайте знати — буду радий доповнити.😉 Адміне, закріпіть, будь ласка, це повідомлення для всіх.
-
Підкажіть будь ласка яка провінція ?
-
Я ждала почти пол года, подавалась в августе
-
Перепрошую за затримку з відповіддю. Якщо ви вирішите одружитися в Канаді, свідоцтво про шлюб, видане тут (З Державної служби статистики), потребуватиме легалізації для визнання в Україні. Процедура легалізації включає кілька етапів: 1. Апостилізація або консульська легалізація. 2. Нотаріальний переклад. 3. Подання до українських органів. Додам, що цей процес може бути тривалим і вимагати додаткових витрат. Одруження через додаток Дія "Онлайн". Цей спосіб є швидшим та зручнішим, особливо якщо ви обидва є громадянами України. Однак варто врахувати, що для використання цієї послуги обидва партнери повинні мати українське громадянство та відповідні документи в "Дії". Моя особиста рекомендація: Якщо ви обидва є громадянами України та маєте доступ до застосунку "Дія", реєстрація шлюбу онлайн може бути найпростішим та найшвидшим варіантом. Це дозволить уникнути складних процедур легалізації іноземних документів. Однак, якщо ви плануєте проживати в Канаді або маєте інші обставини, які роблять одруження в Канаді більш доцільним, будьте готові до процедури легалізації свідоцтва про шлюб для його визнання в Україні. Сподіваюся, ця інформація допоможе вам прийняти обґрунтоване рішення. Бажаю вам щасливого та безтурботного спільного життя! 💞🎉