PR CUAET
-
А є якісь підґрунтя очікувати, що українцям ДОСІ доступні якісь спеціальні умови та менші терміни? Ну так, ми періодично (дуже рідко) бачимо апрув листопад/грудень/січень, але сказати, що прям льод тронувся, ну неможна. Звісно хотілося б вірити, що якийсь пріоритет, але чи підтверджує це ваша особиста практика?
-
Скажите, пожалуйста, где найти список тех, чьи супруги смогут податься на продление ворк пермита после 31.03? У меня супруг welder. Смогу ли я продолжить свой поток пермит после 31.03?
-
Дякую за відповідь
-
добрий вечір. Хочу ще раз запитати, бо ніхто так і не відповів.... Підкажіть будь ласка, якщо оформлюю продовження WP для себе і дитини (5 років), на дитину йде Study Permit для навчання у Elementary. Чи повинна дитина сплачувати Fee за свій SP, чи якщо дитина у Elementary, то вона звільнена від Fee? Десь бачив що звільнена, якщо в Elementary, чи це так?
-
І також питання на мільйон: Чи платний study permit для дитини? В системі при введанні двох дорослих (на work permit) і одну дитину , сума за дитину була 0. Зустріла кілька знайомих, в яких була платна віза на дитину і ні. В обох випадках резальтатів ще не мають. Яка ж правильна відповідь? Ось так показує мені система. В знайомих-платно за дитину
-
Ні не звільняється потрібно оплачувати
-
-
Користувача Виктория було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Виктория Крюкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Прослідкувати виготовлення і відправку ПР карт можна. Для цього можна зробити наступне: Підключення програми PR Card; 1. Увійдіть у свій обліковий запис CIC (gkey) як зазвичай. 2. Перейдіть на сторінку, на якій ви натискаєте «Перевірити повний статус заявки», щоб переглянути свою заявку та повідомлення. 3. Але не натискайте цю кнопку, а натисніть «Додати свою заявку до свого облікового запису» . 4. Виберіть «Категорію» з спадне меню як «Картка постійного жителя» 5. У розділі «Деталі програми» виберіть «Будь ласка, виберіть один» «Унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) та прізвище» 6. Введіть свій UCI так, як це БЕЗ ПРОБІЛІВ і БЕЗ ДЕФІСІВ 7. Введіть свою прізвище та Ім’я, як на вашому CoPR – тут мають значення ВЕЛИКІ та МАЛОГО РЕГІСТРУ 8. Складний, розділ «Місце народження» . Тут «Місто/місто народження» має дуже вирішальне значення . Скопіюйте його таким, яким він є на вашому CoPR, будь-які коми, верхній/нижній регістр, пробіли, просто скопіюйте це сюди. 9. Виберіть «Країна/територія народження» зі спадного меню. 10. Наступний розділ досить простий, оскільки ви просто обираєте «Дата, коли ви стали постійним жителем» 11. Введіть «Країна громадянства» та «Поточний сімейний стан» у спадних меню. 12. Натисніть «Шукати мою програму», якщо всі введені дані правильні, вам буде показано, що система знайшла вашу заявку. Вам просто потрібно натиснути «Пов’язати мою заявку з обліковим записом», і вона тепер відображатиметься на сторінці «Переглянути надіслані вами заявки» з вашою заявою на постійне проживання. 13. Якщо після натискання «Пошук моєї програми» з’явиться повідомлення, що програму не знайдено, натисніть «Спробувати ще раз» і спробуйте ще раз уважно ввести всі значення. Кожен день це дозволяє вам 5 спроб. Якщо він все ще не знайде вашу програму, ви можете спробувати ще раз наступного дня.
-
добрий вечір. чув про випадки скорочення wp при подачі на продовження у випадках, коли wp був дійсним умовно до 26. чи є докладна інформація з цього приводу? особисто я подавався на початку листопада, бо дійсний був до 11.01.25 і мені аппрув прийшов наприкінці листопада до 27 року.
-
Здравствуйте! Ищу несколько амбициозных человек для дистанционной занятости. Потенциальный доход до 200 USD в день. Оставляйте "плюс" в личных сообщениях.
-
User Mari has been kicked from the chat because this user is in spam list