PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, а при подачі ви вказували, що служив? Чи ні?
-
User Маша has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Марина Фролова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
В мене було рік подачі 1 податкової декларації. І я дзвонила до податкової, сказали що все вірно не турбуйтесь.
-
Ми отримали 10.02 то подавалися 2.11
-
Там одному депенданту що в Україні тільки треба пройти медицину, ті апліканти що в Канаді то їм зарахували.
-
Підкажіть будь ласка, що мається на увазі в числі загублених, як це зрозуміти, загублена чи ні заявка?
-
Нотаріальні послуги для українців 🇺🇦 в Канаді 🇨🇦 – швидко та надійно! Оформимо довіреності та інші документи, які підлягають нотаріальному посвідченню. 📍 Можливі варіанти оформлення: 1. З особистою присутністю у нотаріуса (Торонто, Калгарі, Едмонтон, Реджайна, Саскатун). 2. Онлайн оформлення без пристуності в офісі (з мокрим підписом на документах) для всіх інших провінцій Канади. Ми забезпечимо: ✅ Відповідність українському законодавству ✅ Нотаріальне засвідчення та апостиль ✅ Засвідчений переклад ✅ Доставку в Україну 📞 Контакти для замовлення та консультацій: +38 067 861-45-28 (Viber, WhatsApp) Telegram: @Margo2145, @iase85 📲 Ми в соцмережах: Instagram: @margo_grosmeister Facebook: Margo Grosmeister TikTok: @margo_grosmeister
-
Якщо дитина, яка не з Вами, не претендує на ПР, то як депендант Ви її не вносите. Але у формі, де всі родичі (батьки, брати та сестри) вказуєте обов'язково.
-
Спасибо за ответ. Портал один?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка що я не розумію в умовах чайлд бенефітс. Мені прийшла відмова The CRA determined that you are not eligible for: - ALEXANDER - since you do not meet the residency requirement, але я живу в Канаді з вересня 2022, працюю з січня 2023, тобто 18 місяців давно є. Чи це має бути дитині 18 місяців, щоб вона прожила 18 місяців в Канаді?
-
User Илья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Рекомендую - Lilico