PR CUAET
-
А ваша компания проектированием занимается или производством? Если производством, то и слесарей берут без местных бумажек?
-
Точно ні бо вони прислали документ під назвою Government Employment Form . Тож точно про Military не було і мови . Те я хочу спробувати оскаржити Не знаю правда як😄
-
Для початку ознайомтеся з ось цією інформацією: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga Тоді заходьте на офіційний сайт того консульства, в яке плануєте їхати для подачі документів на виготовлення нового закордонного паспорта, там обирайте відповідний пункт, залежно від віку дитини (до 16-ти чи після 16-ти років) і теж ознайомтеся з інформацією щодо подачі документів, реєстрації на візит і оплати. Ось для прикладу інформація з сайту посольства в Оттаві для дітей до 16-ти років: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv На цій сторінці в самому кінці є слова: "Подача документів....... здійснюється за попереднім записом". Останні слова виділені синім кольором, бо це посилання, клацнувши на яке, вам відкриється сторінка е-консул. Саме в е-консул, після авторизації, здійснюється пошук слотів для запису на візит в консульства.
-
Звичайно, треба. Після 31 березня 2025 податися на WP буде вкрай складно. Тому не втрачайте свій шанс мати легальний статус на довше.
-
Доброго дня.Нам коли продовжували то нове фото клеїли
-
Я вам власне тому і закцентувала, що батьки в Україні. Але в них свій бізнес - суми по рахункам там були дуже великі, але все рівно відмовили. Можливо якщо ви в Канаді - буде по іншому. Але все таки на сайті чітко прописано - кошти на банківському рахунку. В вашому листі з універу, який ви будете прикріпляти, повинна бути прописана вартість навчання і там зазвичай вони прописують середні витрати на проживання студента.
-
📺 ЗАПИС ВІДЕО 📹 Питання та відповіді – Візи, Study Permit, Visitor Record та продовження Work Permit 🔗 ПРИЄДНАТИСЯ : www.youtube.com/live/WosofNHub1k ⁉️ Запитання можна залишати у чатах:⤵️ 📌 Alberta Immigration 🇨🇦 – ПРИЄДНАТИСЯ 📌 Ontario Immigration 🇨🇦 – ПРИЄДНАТИСЯ 📌 Quebec Immigration 🇨🇦 – ПРИЄДНАТИСЯ 📌 Manitoba Immigration 🇨🇦 – ПРИЄДНАТИСЯ ⚡️ Не пропустіть! Буде багато корисної інформації! #PortalUA #UACANADA #PRCUAET #AlbertaImmigration #OntarioImmigration
-
Так - звісно. Це немає значення в якому банку. Власне мої знайомі мали кошти в польському банку - звідти і давали виписку.
-
-
Лист від батьків завжди треба, якщо ви вибираєте опцію, що навчання будуть оплачувати батьки. Але це не звільняє від вимоги мати гроші на рахунку.
-
Дякую! Мені посол казала 15 березня, але іншій дівчині: 8 березня. Тож вирішила уточнити, може у когось є новіша інфо. Тобто десь так і є: 8-18 березня
-
Дякую!
-
Так дуже дякую , я це зрозуміла, але ще не розібралась де взяти ту кризис форм куди це все відправляти