PR CUAET
-
я додалась у якийсь безумний чат у вотсапі про очікування екпор, де пишуть до 20 месаджів на хвилину. Там бачила кілька в кінці листопаду і один у лютому. Але тенденція та сама, що минулого тижня, не густо. Мабуть, треба чекати березня, грудень якось зовсім у прольоті.
-
Так… тож випробовуємо терпіння і чекаємо.
-
Ні в якому разі не хочу налякати, привертаю увагу автора , що це не є нормою в можно ( треба) вимагати пояснень , якщо таке трапляється. Тобі починається невеличка метушня в питання вирішується. Вони були і є
-
Можливо. У нас все пройшло добре. В 2022 ніхто не питав нічого. При поверненні в 2024 ми мала з собою вже нові, які виготовили в Україні, але теж ніхто не питав. Тільки в Канаді офіцер попросив показати ворк пеміт і стаді перміти дітей. Спитав причину поїздки до України. Я сказала, що тре було виготовити нові паспорти і тут 4 слоти не могли зловити. Попросив показати нові, я показала. От і все. Проблем не було.
-
Добрий день Поділіться будь-ласка своїм досвідом з апостиль юа Цікавлять строки Бо, комунікація з ними, мʼяко кажучи, дивна Я вибрала роботу за 2 робочі дні І вони перестали відповідати взагалі🙄 Можливо хтось знає що робити, якщо на мої листи ніхто не реагує Дякую
-
Як додаток ,тут навіть просто Ремарка обовʼязково діючі перміти ( бажано стаді для дітей)
-
Є одне але, поодинокі випадки де в Варшаві під час контролю виникають в ЛОТ питання до подовжених паспортів. Якщо нормально пояснювати , то проблем не буває. Але були випадки. Коли поляки не пускали за таких умов на реєстрацію.
-
Розгляд становить 23 робочих дня офіційно. Візу на розсуд але зазвичай під діючі перміти і документи батьків.
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, я готуюсь для подачі по ЕЕ. У мене питання по рефернс леттер з попереднього місця роботи. Якщо компанія, в якій я працювала закрилася, але я на зв'язку з колишнім власником бізнесу. То як мені оформити той референс леттер (компанія українська, власник на разі і штатах і контакти його, відповідно звідти будуть).
-
Вітаю, хто знає який розклад на отримання паспорту в Едмонтоні, і чи все ще можна забирати паспорт без слоту?