PR CUAET
-
Дякую
-
Знання законодавства і своїх прав - доросла відповідальність
-
працюємо онлайн, підписи електронні, зустріx тільки zOOM 15 хв.
-
Дякую, так і є. Різні версії на різних мовах, лол!
-
Невермайнд, на український версії пише 16-17
-
Завіряєте копії в Консульстві, а потім їх перекладаєте у перекладача з Ордену. І вже завірені і перекладені копії відправляєте в МІФІ.
-
Добрий день. Наш досвід. Я з дітьми в Канаді (КУАЕТ) з лютого 2024, чоловік на той момент ще служив в армії, йому, поки були всі плюшки для українців, ми не подавали ні на візу, ні на ВП.В березні він звільнився зі служби і в квітні подали йому на звичайну тур візу з України. В листопаді вирішили зробити британську візу, бо почули, що її легко відкривають. Отримали її 3го січня 2025. Прочитали в цій групі про отримання з Румунії, Молдови і Польщі і вирішили податись звідти. Чоловік вирішив скористатися послугами консультанта. 18 лютого він поїхав в Бухарест, того ж дня здав біометрію. І того ж дня до його старої аплікації, яку ми бачимо в його порталі прикріпився лист з новою біометрією і одразу за ним запит на паспорт для вклейки візи. От і не знаємо тепер, чи то просто підійшла черга старої аплікації чи завдяки новій нарешті дали відповідь.
-
Відповідь стосувалася можливості зменшення вартості навчання
-
От зверху у Наталі, паспорт прибув, консульство обробило. Наші з нею паспорти летіли разом, бо до хвилини одакові апдейти в Укрпошті. Але теж на сторонніх трекінгах немає жодної інфо по доставці, останній статус такий самий як в мене. Підозрюю що ті апдейти про які ви пишете в цей раз чомусь не спрацювали. Або інший тип посилки або хз.
-
Я в Едмонтоні, дякую. На сайті пише 9 ам - 6 пм. Раніше, наче видача з 4х годин дня була. Щось змінилось?
-
це вся сума яка може зменшити вам податок .
-
-
Дякую
-
Вони ще багато січня не розгребли. Хто ще чекає 13-14 січня на AOR, багато таких?
-
Мои сроки изготовления\доставки паспорта dhl