PR CUAET
-
Ловила дочці 19р,сину 17 р зі свого акаунту.Подавали в січні,прийняли їх і вже рєотримали паспорти
-
У вас в Квебек у не всім мед страх видають у кого воре перміт є?
-
@OstapBosak ти нам потрібен 😁
-
Помітка тільки для отримання допомоги потрібною була. Все інше зашифроване в ЮСІ. Мені так сказав офіцер
-
Та сама ситуація, я працювала в садочках, і вже хочу перейти на само зайняту , сімʼї яким потрібна няня, почали відгукуватись … І я маю відпочити та підвищити рівень англійської, але досвід в рік або навіть трошки більше назбирала …
-
Адоб рідер
-
Ще питання в цьому ж дусі, якщо я няня, сімʼя яка мене наймає повинна бути з PR ? Чи може бути також тільки з відкритим дозволом на роботу ?
-
Скажите пожалуйста, AOP- это присвоенный постоянный номер заявки?
-
я записала себе та сина зі свого акаунту у чергу очікування. Надіюсь що він теж отримає слот
-
Ну ці категорії вперше ввечли влітку 2023. Зараз вперше їх змінили. 65% зараз всеодно йде за загальним конкурсом. Тому це просто додатковий шанс тим хто вже має відповідний досвід отримати певний пріоритет в системі. Ця система насправді не передбачає того щоб ви йшли в конкретну професію заради еміграції. Це не є ціль цих пріоритетів. Якщо ви це робите то ви звісно можете від цього дуже сильно виграти, проте ризики як ви бачите є і на жаль за ці ризики несе до відповідальність саме ви
-
Цікаво як перевірити бали ? О, це полегшує трошки процес…
-
Там є вимоги на офіційному сайті.