PR CUAET
-
В Cervice Canada в Лонгеї?
-
Це там де потрібно вказувати вашу activity ( студент , працював , безробітний) за останні 10 років , або з 18 років
-
Це не той файл
-
Так
-
Для прикладу , в 2020 році , жила в Україні до 10 місяця , але в тому ж 10мі місяці виїхала , в цей час навчалась дистанційно через ковід . Можна зробити з 7 по 10 місяць як безробітні , але тоді упускається 9 місяць , в якому я вступила на навчання . Тоді пишеться 7-8 - безробітня , 9-10 - навчання . 10-12 виїхала за кордон . Чи не буде другий варіант помилкою ?
-
Питання 8 Provide the details of your personal history since the age of 18, or the past 10 years, whichever is most recent. Start with the most recent information. If you were working: under “Activity”, enter your occupation or job title. make sure you provide a specific job title If your job title is not clear, provide a brief list of your duties If you were not working: Explain what you were doing (for example: unemployed, studying, travelling, retired, in detention, etc.) If you were outside your country of nationality, enter your status of the country you were in. Important information: Please ensure that you do not leave any gaps in time. Failure to account for all time periods will result in a delay in the processing of your application. В самому пункті вказано що не залишати пропусків в датах , але нічого не сказано , чи дозволено щоб вони накладались , того не можу зрозуміти
-
@OstapBosak додай свої думки будь ласка і виправ якщо щось є. Дяк
-
Збір на Ядерку від Гороховського t.me/OGoMono/2033
-
Доброго дня.Ми подалися по програмі на воззʼєднання.Здали біометрію,через шість місяців прийшов лист,що ми підходимо по усім параметрам,оплатили квітанцію пот520$ на одного.Пройшло уже знову 3 місяці і тиша.Хто підскаже,які ще мають бути процедури?Чи це вже було останнє і ми отримаємо піар?Дякую за відповіді.
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, якщо я не списала в 2023 році деякі квитанції чи я можу це зробити в 2025 подавши за 2024 податки ? Також, якщо я не самозайнята чи можу я списати за мобільний який придбала в 2023 році? Електродепіляцію можливо списати ? 1-2 чеки з обіду в кафе?
-
Доброго дня, в мене питання хочу спіймати слот для подачі на закордонний паспорт собі і сину якому 16 років, чи для нього повинен бути окремий слот?
-
Весь зміст правильної професії, що це дає нижчий прохідний бал. Відповідно будучи бетонщиком вже не потрібно мати французьку. Тому якщо чоловік в цілому набирає хоча б 450 балів то звісно податися варто і дивитись чи прийде запрошення. Все решта правильно