PR CUAET
-
📉📈 Ринки нестабільні: що робити інвестору? Останні тижні фінансові ринки демонструють значну волатильність. Незважаючи на чудовий звіт NVIDIA, ситуація не покращилася, що свідчить про вплив інших глобальних чинників. Геополітична напруга, економічні новини та загальні настрої інвесторів створюють додаткову невизначеність. У такі моменти важливо залишатися обережним та мати чіткий план дій. Інвестування — це не лише про зростання, а й про готовність до корекцій та ведмежих трендів. 🔹 Що робити зараз? ✔ Перегляньте свою стратегію: Чи враховує вона можливі різкі падіння ринку? ✔ Розробіть Stop-Loss механізм: Визначте, на яких рівнях потрібно фіксувати збитки, щоб не втрачати значних коштів. ✔ Використовуйте корекції для купівлі: Деякі активи на зниженні можуть стати чудовими можливостями для довгострокового входу. 💰 Мої останні покупки: 📌 LAES (Sealsq Corp) – компанія, що спеціалізується на кібербезпеці, зокрема на рішенні для безпечної ідентифікації пристроїв в епоху IoT (інтернету речей). Інвестиція в LAES є ставкою на розвиток кібербезпеки та зростаючий попит на захист даних у цифрову епоху. 📌 IAU (iShares Gold Trust) – один із популярних ETF на золото, який відстежує ціну золота. У періоди ринкової нестабільності золото традиційно є захисним активом, який допомагає збалансувати портфель та знизити ризики. 👉 Висновок: Нестабільність ринку – це не привід для паніки, а можливість для тих, хто готується заздалегідь. Будьте готові до різних сценаріїв, керуйте ризиками та використовуйте ринкові спади з розумом. Які ваші думки щодо поточної ситуації на ринку? Як ви готуєтеся до можливих падінь? Діліться в коментарях! ⬇ #CanadaCapitalHub
-
Вже січню і лютому по приходили АОR? Круто))
-
Доброго дня ! Меня зовут Ирина, живу в Калгари, в ОЧЕНЬ активном поиске работы. Английский на начальном уровне ( стою в очереди на обучение по программе Haven Language Program), есть опыт работы ( не канадский) няней, уход за пожилыми после болезни, продавец-консультант ( продукты, одежда, цветы) , уборка офисов. Буду благодарна за предложения full tame или хотя бы part-tame. Всем мира добра и благополучию !!!
-
З одним з роботодавців я так і не розібралась як отримати Т4 через цей сервіс
-
Роботодавець повинен зареєструвати payroll account, платити податки по вашому нарахуванню, а потім раз на рік до кінця лютого випусти Т4
-
Я тоже сначала так думала, но в перечне в скобках они пишут что и девичья фамилия в том числе
-
Випустив, але я напартачила з паролем і мене більше не пропускало…
-
Подскажите пожалуйста , отправил квитанцию об оплате биометрии в веб форме прислали вот такой ответ , это правильно ? Дальше нужно ждать инструкцию на сдачу биометрии ?
-
Я запитаю знайомої коли вона це робила і напишу вам
-
Так
-
Всім привіт) запитувала в темі АОС і запитаю ще тут) Чи можна мати 2 фул тайм роботи по 30 год, у різних професіях? просто по першій роботі не запрошують, а другу внесли у список затребуваних, але й не хочеться втрачати можливість якщо запросять з досвідом по першій спеціальності 🤪