PR CUAET
-
Мене бентежить більше той факт, що позбутися українського податкового резидентства не можна, навіть не живучи там 10 років, якщо у вас нема ПМЖ в іншій країні. Так як в абсолютній більшості цивілізованих країн після 183 відсутності ви вже можете не визнавати себе податковим резидентом країни, де ви не живете і не отримуєте ніяких доходів (навіть, якщо це країна вашого громадянства).
-
Довід зараз не актуальний вже. Раніше подавали зразу, і за пару тижнів отримували рішення. Зараз подати треба заявку зацікавлення, а далі чекати поки виберуть. Чекати можна як тиждень так і бзекінечно - поки що немає якоїсь інформації на якій можна зробити подібний аналіз. Думаю з літа вже можна буде відповісти на ці запитання краще
-
ВР это Визитор Рекорд как я понимаю, его можно получить если у тебя только обычная визитор виза, выданная не в рамках CUAET, что бы потом на хелс Кард податься ?
-
Доброго дня, можливо хтось стикався з проблемою авторизації в резерв через банки, після підтвердження в застосунку в резерві нічого не відбувається, хтось знає в чому проблема?
-
То есть даже находясь уже в Канаде по обычной визитор визе, если повезет то можно получить ворк пермит если какой-то работодатель сделает LMIA?
-
вони вже березню дають. хтось отримав 1.03-03.03 і сьогодні екопр. мабуть буду випускати пар і дзвонити сьогодні знов
-
Подалися в січні. Оформила онлайн мою частину, лікар ендокринолог свою і подали в cra. Зараз трекінг зупинений, заявка пише одобрена ( надіслали лист в кабінет cra)
-
Доброго дня! Можна , будь ласка, офіційну ссилочку про те, що після платногo продовження WP, Охір також зобов’язані продовжити. Нам сьогодні в Сервіс Онтаріо відмовили у зв’язку з тим, що я не працюю ( пенсіонер).
-
Прилетая по обычной визитор визе, в первом аэропорту Канады можно просить оформить визитор рекорд? Или потом отдельно подаваться онлайн?