PR CUAET
-
Зустрічала пояснення юристів різних, що для України це теж діє: "зазвичай, податковим резидентом України вважається особа, яка проживає в Україні більше 183 днів впродовж календарного року. Але є й інші критерії, які можуть вплинути на визначення резиденства". Але що це за інші критерії, поки що я не знайшла.
-
Это мы знаем, вопрос именно если есть LMIA..
-
на сайте ohip Health insurance coverage In Ontario, the Ontario Health Insurance Plan (OHIP) pays for many health services you may need. Ukrainians who have come to Ontario under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) are eligible for coverage under OHIP www.ontario.ca/page/coming-ontario-ukraine
-
Согласен, но если он есть то можно на health card податься, да и Driver license получить по идее
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, відправила паспорт на вклейку візи в Онтаріо. По номеру треку перевірила, що наступного дня доставлено до адресата (13.02). В суботу (1.03) отримала повідомлення від IRCC, що візу вклеїли в паспорт. Коли я перевіряю по зворотньому треку, видає помилку. Хтось знає в чому є проблема? Як відслідкувати доставку? Так само з іншими двома паспортами
-
Добрый день.Получила 3 месяца назад отказ на wp. Подалась заново вместе с ребенком,жду ответ уже 2 месяца пока тишина. Думаю может еще один раз податься но только для себя. А потом подать документы на сына 15 лет. Вопрос: можно ли так , чтоб висело два запроса? Хочу дождаться результата быстрее. Просто мне очень срочно нужно уехать в Украину и пока не знаю на какой срок.
-
Чтобы изменить адрес на поданную заявку на вп, надо писать в веб форму?
-
Сьогодні дружина і дитина отримали апрув на туристичну візу в Торонто. Задави стандартні запитання: - ціль візиту і куди саме - чому живете в Канаді - як довго живете в Канаді - які країни до цього відвідували - чим займаєшся. Все це зайняло приблизно 30 хвилин. Очікування від запису і до самої співбесіди зайняло 8 місяців.
-
Хто знає, допоможіть будь ласка з інформацією по медогляду. Вчора прийшов лист, що потрібно здавати. Основний заявник чоловік, і форма прийшла тільки на нього. І в листі вказано: MEDICAL EXAMINATION: "Прізвище Ім'я Чоловіка". Це означає, що має здавати тільки він, чи всі хто є в заявці (я і дитина)?