PR CUAET
-
Дякую!
-
Нє, у мене з самого початку він такий був. Ось біометрія, нарешті, змінилась з 'нам не потрібно' на 'нам потрібно' - хоча я її здала, і бачу, що вона вже enrolled з новою датою. Але так 'нам потрібно' й висить досі. Медицина теж - від 'не потрібно' на 'розглядаємо'. А бекграунд який був, такий і залишився. Хоча я десь читала, що після біометрії цей статус має змінитися, бо в них, нарешті, є достатньо даних, щоб почати мене перевіряти
-
15.11 .23 application submitted 24.01 24AOR + биометрия 06.02.24 сдача биометрии 09.09.24 eligibility + запрос документов (military, medical exam и т д ) 08.02.25 medical exam passed 07.03.25 Portal 1 13.03.25 Portal 2
-
Не была обновлена фотография
-
Він втрачений чи закінчився термін дії? Якщо не втрачений, то до коли дійсний?
-
Возможно ли оформление загранпаспорта без действительного паспорта гражданина Украины?
-
В цьому чаті колись писали, що на стаді перміт дуже часто не ставлять. Але як варіант треба надати університету ваш діючий ворк перміт з цією поміткою. І сиаді трй, що отримали. Спробуйте уточнити у навчального закладу таку комбінацію.
-
Зранку о 6:30 по канадському часу
-
Скажіть, будь ласка, переклад робили у сертифікованого перекладача? В Україні чи в Канаді?
-
Подала дитину 27 січня на стаді і тиша. Поточний закінчується 19 березня. Навчатись в школі дитина має право/перебувати на підставі вашого ворк перміту. Якщо ви працюєте з медициною теж все ок. Берете свої документи і лист від роботодавця та продовжуєте дитині OHIP. Як на мене дитячі заявки розглядається довго. Ми теж нічого поки не отримали, розраховую до літа отримати 🙏
-
Я теж перший раз на компʼютері завалила і айлетс, правда я хотіла здати через три місяця взагалі після початку вивчення англійської 😂 я все брала з Гугл і ютуб. Натренувала себе як тренажер і все. Це не має ніякого відношення до знання англійської 😂 у ютубі пишете айлетс лисенин 2025, в Гугле айлетс спикен 2025 там 100 тем, вони не міняються, і кожний день по 4-5 годин, через місяц здасте. Райтин и ридин також у ютуб. Це саме мій опит і він спрацював