PR CUAET
-
Бенефіти вже ймовірно ви не одержите, бо поки буде оброблятися ваша заявка, то 31 березня прийде, а вони спливають в ту дати. Зелені хелс карти по факту не потрібні, якщо є номери
-
Дякую, професія бухгалтер, 11100 noc що є in demand. Теж думаю змінювати професію але боюсь що поки я перевчусь то вже буде не потрібно. Так вийшло з noc чоловіка, поки ми зібрали рік його noc зараз не в трейдс. На французьку поки тільки дивлюсь ніяк не наважусь
-
Альберта,Калгарі
-
Доброго дня. рік тому були подані документи для ПР, прийшов лист, що документи на розгляді і потрібно заплатити за біометрію і відправити квитанцію. Відправила, але вже 3 тижні немає запрошення на візит на біометрію. Які зазвичай терміни саме для цієї процедури?
-
А є різниця між тим щоб подавати спочатку на продовження wp, а потім на туристичну, та навпаки? Питаю, бо може у wp якось заносять дані, що відносяться до візи? Таке ж питання стосовно зміни паспорту, бо подовжують перміт на 3 роки і якщо паспорт закінчується раніше, то хотілось би продовжити його. Чи треба його спочатку продовжувати (браи новий), потім подаватись на тур візу, а потім приходити зі старим wp до офіцеру щоб і wp подовжити?
-
На що саме «перевчусь»? ЕЕ , а саме СЕС / FSW не вимагає навчання & ліцензування, на відміну від province base programs.
-
Перевестися на більш потрібну Канаді професію, медсестру наприклад
-
Я з таким самим ноком ще чекаю. Але я рада, тому що місяць назад втратила роботу і поки нова за таким же ноком не знайшла.
-
Подовжують паспорт за кілька хвилин у порядку черги у визначені дні та години (дивитесь на сайті конкретного консульства України). Але паспорт подовжують не раніше, ніж за два місяці до дати його закінчення. Новий паспорт найкраще робити у Європі чи Україні (якщо є можливість), бо зловити слот на виготовлення нового паспорту у Канаді непросто. У Канаді можна місяцями ловити слот у консульство і не зловити. Ворк перміт отримуєте на новий паспорт, щоб дія перміту була 3 роки. Якщо ваш старий паспорт дійсний до 28 року, наприклад, до квітні/травня/червня і пізніше, то можна подаватись на перміт з ним (отримаєте на 3 роки все одно, або майже на 3 роки). Маючи на руках новий і "довгий" ворк перміт подаєте заявку на візу. У заявці на візу будете прикріплювати новий ворк перміт (він і є підставою, яка гарантує отримання візи зсередини Канади).
-
Я просто раджу дивитися на конкретний НОК, в чи дійсно ви можете реалістично знайти роботу по ньому (з освітою чи без, ліпше без звісно бо швидше). Акцент - ЕЕ не потребує ліцензії місцеві, лише досвід 6/3. Ліцензії може потребувати лише роботодавець для вашого працевлаштування, залежно від НОК і провінції