PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, а ви до того ставали в Е чергу? Бо я стала як тільки вони зробили цю функцію, досі нема місця і зловити не можу, так ось думаю, може того що мій емейл вже в черзі
-
7 год по часу Торонто?
-
Вечора
-
Так
-
У детей были визитор до истечения паспорта. До марта. Паспорта продлили в консульстве. Один ребёнок 11 лет, ему нужно просто легально находиться в стране и учиться в школе. Второй ребёнок школу заканчивает в этом году и далее нужно поступать в универ. На какие пермиты мне нужно подавать для детей )?
-
Всі ми привіт!!! Підкажіть що робити!!! Вкрали всі документи повністю ! Український паспорт, work permit з дозволом роботи з дітьми , SIN, ID, benefit cart навіть гаманець з усіма картками ….
-
Ні, тільки скрин з дії з номером паспорту і фото.
-
До поліції звернулась, ті люди скористались карткою від Scotiabank та банк заблокував ту транзакцію і мені прийшло смс Перевела всі гроші на кредитки та заблокувала Казали, що CIBC повертає гроші назад якщо операцію провів не власник картки Маю йти до Реджестрі чи сервіс Канада ?
-
Я не знала про такі можливості діі. Тобто коли подаєшся на новий паспорт, то в діі модна його побачити і номер дізнатися? Це тільки коли він вже виготовлений і в Украіні, чи номер з самого початку модна дізнатися? І ще, а в Діі модна побачити якісь записи про зроблені дві, типу, подавояна новий паспорт тощо?